Be om reparasjon

Servicenettverket vårt kan hjelpe deg hvis Polar-produktet ditt må repareres. Finn først ut om du kan feilsøke problemet på egen hånd ved hjelp av brukerstøttesidene til Polar (in English). Vårt kundeserviceteamet kan også hjelpe deg.

Serviceregistrering

Vær oppmerksom på at garantitjenester bare utføres av Polar Central Service. Registrer tjenesten på nettet og send Polar-enheten din direkte til Central Service.

Registrer servicesak Spor servicesak

Informasjon om Polar-garantien – Er garantien din fortsatt gyldig?

Reparasjoner som ikke dekkes av garantien

Service som ikke dekkes av garantien, utføres av et autorisert serviceverksted eller av Polar Central Service. Ta en titt på kartet nedenfor for å finne ditt nærmeste autoriserte serviceverksted. Du kan også bruke et autorisert serviceverksted for innlevering av enheten din hvis reparasjonen er mer komplisert og må sendes til Central Service.

Retningslinjer for utskiftning av batterier (for Polar-produkter med batterier som brukeren selv kan skifte)

Foss Sport AS
Strømsveien 58
2010 Strømmen
tel: 63 81 10 69

G-MAX - Storo
Vitaminveien 6
0485 Oslo
tel: 22 09 10 60

G-MAX Bodø
Verkstedveien 1
8008 Bodø
tel: 75 50 72 80

G-MAX FORUS
Lagerveien 9
4033 Stavanger
tel: 51801226

G-MAX FREDRIKSTAD
DIKEVEIEN 21C
1661 ROLSVØY
tel: 40 21 83 77

G-MAX Jessheim Storsenter
Furusethgata 10
2050 Jessheim
tel: 40 55 79 00

G-MAX KRISTIANSAND
BARSTØLVEIEN 31-35
4636 Kristiansand
tel: 38 14 62 00

G-MAX Ski Storsenter
Jernbanesvingen 6
1400 Ski
tel: 64 91 30 60

G-MAX Skien Klosterfoss
Helgas Gate 10
3730 Skien
tel: 35 90 50 20

G-MAX Ålesund
Høgvollvegen 8
6018 Ålesund
tel: 70 11 79 90

G-Sport Torvbyen Fredrikstad
Brochs gate 7-11
1607 fredrikstad
tel: 40 63 76 66

G-MAX Jessheim Storsenter
Furusethgata 10
2050 Jessheim
tel: 40 55 79 00

Batterihjelpspunkt

Batterihjelpspunkt

Godkjent servicesenter

Godkjent servicesenter

Central Service

Central Service

Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.