Batteribytte

Du kan skifte batteriet selv på disse Polarproduktene. Du finner instruksjoner i brukerhåndboken for produktet.

Husk å skifte ut tetningsringen hvis den ser slitt ut eller viser tegn til skader. Dersom du ønsker hjelp med utskiftning av batteriet i disse produktene kan du kontakte et Polar Batterihjelpspunkt. I Norge har vi kun Autoriserte Servicesentere og Polars Central Service, vennligst henvend deg til en av disse dersom du ønsker hjelp med batteribytte. Se mer informasjon under.

Hvis du ikke finner produktet ditt på listen, kan du henvende deg til et Autorisert servicesenter. Der vil du kunne få utført raske reparasjoner, batteriutskiftninger og lignende. Søk i kartet på beliggenhet. Du kan også gjerne sende produktet ditt til Polars Central Service. I Norge holder vi til på Bryn i Oslo. Alle garantirelaterte saker behandles her. En fullstendig periodisk kontroll samt vanntetthetskontroll utføres ved hver batteriutskiftning.

Avhending av batterier

Polar resirkulerer batterier som en del av vårt engasjement for miljøvern. Følg lokale forskrifter for resirkulering og sikker avhending hvis du skifter batteri på egen hånd.

Polars Retningslinjer for Miljøvern finner du her.

Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.