Miksi optisella sykkeenmittauksella varustettua Polar OH1 -sykesensoria suositellaan?

Polar OH1 on yhdistelmäsykesensori, jota voi käyttää Bluetooth® Smart -yhteensopivien laitteiden sekä monien Polar-tuotteiden ja yhteensopivien kuntosalilaitteiden kanssa. Näin ollen pelaajat voivat käyttää optisella sykkeenmittauksella varustettuja OH1-sykesensoreita myös omassa harjoittelussaan yhteensopivan Polar-sykemittarin tai kuntosalilaitteen kanssa ja tallentaa harjoitustiedot Polar Flow -verkkopalveluun.

Myös Polar Team -sovellus tallentaa OH1-sykesensoreiden tiedot, ja OH1:n sisäiseen muistiin voi tallentaa harjoituksia, jos ulkoista tallentavaa laitetta ei ole käytettävissä. Optisella sykkeenmittauksella varustetun OH1-sykesensorin voi yhdistää myös Polar Beat -sovellukseen. Pelaajat voivat käyttää Beat-sovellusta harjoittelun aikana ja tallentaa tiedot Polar Flow -verkkopalveluun.

Chat
Chat