V650:n synkronointi ei toimi Windows-päivityksen jälkeen

Tee seuraavat vaiheet ja noudata ohjeita tarkasti.

1. Sulje Polar FlowSync ‑ohjelma.
  2. Siirry kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Sovellukset ja ominaisuudet TAI Asetukset > Sovellukset > Sovellukset ja ominaisuudet (riippuen siitä, mitä Windows-versiota käytät).
  3. Jos olet asentanut Applen iTunes ‑ohjelman, poista se. Etsi luettelosta iTunes, napsauta sitä ja sitten Poista asennus ‑painiketta.
  4. Etsi luettelosta Bonjour, napsauta sitä ja sitten Poista asennus ‑painiketta. (Varmista, että kaikki Bonjourin asennukset poistetaan.)
  5. Etsi luettelosta Polar FlowSync, napsauta sitä ja sitten Poista asennus ‑painiketta.
  6. Käynnistä tietokone uudelleen.
  7. Kun Windows on käynnistynyt, asenna Polar FlowSync uudelleen koneelle: Miten Polar FlowSync asennetaan Windows-tietokoneeseen?
  8. Kun Polar FlowSync on asennettu ja käynnissä, synkronoi V650 näiden ohjeiden mukaan: Miten V650 synkronoidaan Flow-verkkopalvelun kanssa (Windows)?