Strava Live Segments -toiminnon käyttö V800:n kanssa

Kun aloitat juoksu- tai pyöräilyharjoituksen, lähimmät kaksi Strava Segments® -osuutta, jotka olet synkronoinut V800-laitteeseen, näytetään näytössä.

Kun lähestyt segmenttiä (etäisyys enintään 200 metriä pyöräillessä tai enintään 100 metriä juostessa), V800 ilmoittaa siitä ja näyttää segmenttiin jäljellä olevan matkan. Voit peruuttaa segmentin painamalla V800:n Takaisin-painiketta.

Saat toisen ilmoituksen, kun olet segmentin aloituskohdassa. Segmentin tallennus käynnistyy automaattisesti, ja sekä segmentin nimi että oma ennätysaikasi kyseisellä segmentillä näytetään V800:ssa.

Näytössä näkyy, oletko edellä vai jäljessä omaa ennätysaikaasi (tai KOM:n/QOM:n tulosta, jos suoritat segmentin ensimmäistä kertaa) sekä jäljellä oleva matka, syke ja nopeus.

Kun olet suorittanut segmentin, V800 näyttää aikasi sekä eron omaan ennätysaikaasi. PR-symboli tulee näyttöön, jos teet oman ennätyksesi.