Voinko vaihtaa pariston/akun Polar laitteeseeni?

Patterin/akun kesto on riippuvainen siitä kuinka paljon laitetta käytetään. Arvioidun patterin/akun keston löydät laitekohtaisesta käyttöohjeesta.

Voit vaihtaa pariston itse useisiin Polarin vanhempiin laitteisiin, mutta uusimmissa Polarin laitteissa on käytetty uudelleen ladattavaa akkua, jota ei voi vaihtaa itse. Uudelleen ladattava akku voidaan vaihtaa tarvittaessa valtuutetussa Polar-keskushuollossa.

Voit vaihtaa pariston itse seuraaviin laitteisiin:

• H1  / H9 / H10 heart rate sensor
  • Polar Balance

Näissä laitteissa on uudelleen ladattava akku, jota et voi vaihtaa itse:

• Grit X
  • Grit X Pro
  • Grit X2 Pro
  • Ignite*
  • Ignite 2*
  • Ignite 3*
  • M200*
  • M400
  • M430
  • M460*
  • OH1*
  • Pacer*
  • Pacer Pro*
  • Unite*
  • V650*
  • Vantage M*
  • Vantage M2*
  • Vantage V
  • Vantage V2
  • Vantage V3
  • Verity Sense*

*Akkua ei voi vaihtaa. Koko laite on vaihdettava, kun akun käyttöikä päättyy.

Paristoa vaihtaessa kannattaa uusia myös tiivisterengas, jos se näyttää kuluneelta. Tarkemmat ohjeet löytyvät laitekohtaisesta käyttöohjeesta.

Kylmissä olosuhteissa pariston alhainen varaus varoitusvalo saattaa ilmeystyä laitteen näytölle, mutta poistuu lämpötilan kohotessa.
Jos laitteessasi on tiedonsiirto ominaisuus, kannattaa kaikki harjoitustiedot siirtää verkkopalveluun, ettei tietoja häviä paristoa/akkua vaihdettaessa.

Paristojen hävittäminen

Polar kierrättää kaikki käytetyt paristot osana sitoutumistaan ympäristön suojeluun. Jos vaihdat pariston itse, noudata paikallisia kierrätysohjeita, jotta paristot hävitetään turvallisesti.

Lue lisää Polarin ympäristöpolitiikasta täältä.