Voinko vaihtaa pariston/akun Polar laitteeseeni?

Patterin/akun kesto on riippuvainen siitä kuinka paljon laitetta käytetään. Arvioidun patterin/akun keston löydät laitekohtaisesta käyttöohjeesta.

Voit vaihtaa pariston itse useisiin Polarin vanhempiin laitteisiin, mutta uusimmissa Polarin laitteissa on käytetty uudelleen ladattavaa akkua, jota ei voi vaihtaa itse. Uudelleen ladattava akku voidaan vaihtaa tarvittaessa valtuutetussa Polar-huollossa.

Voit vaihtaa pariston itse seuraaviin laitteisiin:

• CS500+ / CS600X
  • FT4 / FT7 / FT60 / FT80
  • G1 GPS sensor
  • H1 / H2 / H3 / H6 / H7 / H10 heart rate sensor
  • Polar Active
  • Polar Balance
  • Polar Move
  • RCX3
  • RCX5
  • RS800CX PTE
  • S1 foot pod / s3+ stride sensor
  • WearLink® transmitter / WearLink® Hybrid / WearLink® transmitter Nike+

Näissä laitteissa on uudelleen ladattava akku, jota et voi vaihtaa itse:

• A300
  • A360
  • A370
  • Ignite
  • OH1
  • Polar Loop
  • Polar Loop 2
  • Polar Loop Crystal
  • M200
  • M400
  • M430
  • M450
  • M460
  • M600
  • V650
  • V800
  • Vantage M
  • Vantage V

Paristoa vaihtaessa kannattaa uusia myös tiivisterengas, jos se näyttää kuluneelta. Tarkemmat ohjeet löytyvät laitekohtaisesta käyttöohjeesta.

Kylmissä olosuhteissa pariston alhainen varaus varoitusvalo saattaa ilmeystyä laitteen näytölle, mutta poistuu lämpötilan kohotessa.
Jos laitteessasi on tiedonsiirto ominaisuus, kannattaa kaikki harjoitustiedot siirtää verkkopalveluun, ettei tietoja häviä paristoa/akkua vaihdettaessa.

Chat
Chat