Vianmääritys - RC3 GPS synkronointi

Mitä tarvitsen synkronoidakseni harjoitustiedot RC3 GPS:stä polarpersonaltrainer.com-palveluun?

Tarvitset:

Mitä jos synkronointi epäonnistuu?

1. Tarkista, että käytössäsi on WebSync-ohjelman viimeisin versio.
  2. Tarksita, että pääset kirjautumaan polarpersonaltrainer.com-palveluun.
  3. Tarkista, että olet synkronoinut ohjeiden mukaisesti. Tarkista myös WebSync-virheilmoitus, ja toimi sen ohjeistuksen mukaisesti.

Suosittelemme käyttämään USB-kaapelia, jonka sait RC3 GPS -tuotepakkauksen mukana. Tiedonsiirto pelkästään lataukseen tarkoitetulla USB-kaapelilla ei todennäköisesti onnistu.

4. Varmista, ettei palomuuri tai virustorjunta-ohjelma estä Polar WebSyncin tai Polar Daemonin käyttöä.
  5. Kytke harjoitustietokone toiseen USB-porttiin ja kokeile synkronointia uudestaan.
  6. Kytke harjotiustietokone tietkoneeseesi USB-kaapelilla ja uudelleenkäynnistä tietokoneesi. Jos synkronionti onnistuu uudelleenkäynnistyksen jälkeen, jokin niistä ohjelmista, jotka käynnistyvät tietokoneesi käynnistyksen yhteydessä, voi varata Polar Daemon -palvelun (joka sisältyy WebSync -ohjelmaan) käyttöönsä. Kokeile, auttaako käynnistyksen yhteydessä avautuvien ohjelmien asettaminen pois päältä. Teet sen näin:

Windows 7
    Valitse Käynnistä > Kirjoita 'Hae ohjelmista ja tiedostoista' -kenttään msconfig > valitse Käynnistys-välilehti > klikkaa Poista kaikki käytöstä -painiketta > OK > Käynnistä uudelleen.

Windows 8
    Either:  Etsi > Tehtävienhallinta > Käynnistys > Poista käytöstä kaikki, jotka näkyvät listalla (paitsi WebSync). Kokeile synkronointia
    Synkronoinnin jälkeen, voit halutessasi palauttaa ohjelmat käyttöön klikkaamalla 'Ota kaikki käyttöön' -painiketta.
    Tai: Voit myös manuaalisesti uudelleenkäynnistää Polar Daemonin. Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli > Valvontatyökalut > Palvelut. Valitse Polar Daemon luettelosta > Käynnistä palvelu uudelleen.

7. Kokeile RC3 GPS:n nollaamista Pidä kaikki näppäimet painettuna (paitsi punainen näppäin) yhtäaikaisesti, kunnes näyttö sammuu. Paina punaista näppäintä aktivoidaksesi harjoitustietokoneen.. Päivämäärä ja aika täytyy asettaa uudestaan. Muu tieto on säilynyt entisellään. Kokeile synkronointia nollaamisen jälkeen.
  8. Tarkista, että käyttöjärjestelmäsi (Device Manager) tunnistaa USB-kaapelin ja että kaapeli toimii oikein.

Yhdistä RC3 GPS kaapelilla USB-porttiin.
    Avaa Laitehallinta (Device Manager)
    Avaa HID-laitteiden (Human Interface Devices) luettelo.
    HID-yhteensopivia laitteita (HID-compliant device) voi olla lueteltuna useita, joten tarkista niistä jokainen:

a. Tupla-klikkaa HID-yhteensopivan laitteen riviä.
    b. Yleiset (General) -välilehdeltä voit tarkistaa toimiiko tämä laite oikein (This device is working properly)

Jos RC3 GPS ei ole lueteltuna, yhdistä If RC3 GPS uudelleen USB-porttiin ja klikkaa 'Scan for hardware changes'-kuvaketta Laitehallinnan työkaluista.

Tarkista uudelleen löytyykö RC3 GPS.

c. Tiedot (Details) -välilehdellä, valitse Ominaisuus (Property) -tiputusvalikosta Laitteistotunnukset (Hardware Ids). Tarkita Arvo (Value) luettelo. RC3 GPS:n pitäisi näyttää arvo, joka alkaa merkeillä VID_0DA4&PID_0006.

Jos ei vieläkään onnistu, niin otathan yhteyttä Polar Asiakaspalveluun. Liitä WebSync Loki-tiedosto viestisi mukaan.