Harjoitusyhteenvetosähköpostit

Automaattisista harjoitusyhteenvetosähköposteista kuntokeskuksen jäsenet saavat nopean silmäyksen harjoitustuloksiinsa jokaisen Polar Club -harjoituksensa jälkeen.

Voit ottaa tämän toiminnon käyttöön Polar Club -sovelluksessa. Siirry kohtaan Lisää ja valitse Asetukset. Ota Lähetä yhteenveto sähköpostilla -toiminto käyttöön tai pois käytöstä liukusäätimellä.

Jotta kuntokeskuksesi jäsenet voivat saada sähköpostitse harjoitusyhteenvetoja, heidän on hyväksyttävä Polar Club -viestintä Polar Flow -tileillään (Asetukset > Yksityisyys).

Sähköpostissa ilmoitetaan seuraavat harjoitustulokset:

• Kesto
  • Keskisyke
  • Maksimisyke
  • Kalorit
  • Ansaitut palkinnot (näytetään vain, jos vastaanottaja ansaitsi harjoituksen aikana palkintoja)
  • Harjoitus avautuu Flow’n Analysoi-näkymään napsauttamalla Katso lisää tietoa Polar Flow -palvelusta -kohtaa.

Kuntokeskuksen jäsenet voivat peruuttaa harjoitusyhteenvetosähköpostien vastaanottamisen napauttamalla sähköpostiviestissä olevaa linkkiä tai kirjautumalla Flow-tiliinsä ja poistamalla Polar Club -viestintä -kohdan valintamerkin kohdasta Asetukset > Yksityisyysasetukset.