Polar WebSync -ohjelma

Polar WebSync -ohjelmaa käytetään tietojen siirtoon Polar CS500/FT7/FT60/FT80/RC3 GPS/RCX3/RCX5/RS300X -tuotteista polarpersonaltrainer.com -palveluun ja Polar Active -aktiivisuusmittarista polargofit.com-palveluun analysoitavaksi ja tallennettavaksi. Tiedonsiirtoon tarvitset myös Polar DataLink -lisätarvikkeen.

Polar WebSync -ohjelma on yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa:

• Windows 10 / 8 / 7 (varmista ennen asennusta, että olet päivittänyt Microsoftin huoltopaketin)
  • Intel Mac OS X 10.9 (Mavericks) tai uudempi

Jos tietokoneellesi on asennettu aikaisempi WebSync-ohjelman versio, sulje se ennen kuin päivität käyttöösi uuden version. Klikkaa hiiren oikealla/toissijaisella painikkeella tehtäväpalkissa/valikkorivillä WebSync kuvaketta ja valitse Poistu WebSync -ohjelmasta.

Ohjelman asennus edellyttää järjestelmänvalvojan oikeuksia. Katso lisätietoa aiheeseen liittyvistä dokumenteista.

Windows: Lataa tästä
Julkaisupäivä: 17.01.2019
Versio: 2.9.4
Koko: 73,8 Mb

Mac: Lataa tästä
Julkaisupäivä: 25.01.2019
Versio: 2.9.5
Koko: 17,9 Mb

Löydät kattavammat ohjeet WebSync-ohjelman Ohje-sivulta. Katso lisätietoa myös oheisista Aiheeseen liittyvistä dokumenteista.