Polar FlowSync -lokitiedoston sijainti

FlowSync-lokitiedostoa tarvitaan tietojen synkronoinnissa esiintyvien ongelmien tutkimiseen.

Jos sinulla on ongelmia tietojen synkronoimisessa FlowSync-ohjelmiston avulla, lue ensin vianetsintäohjeet. Jos ohjeet eivät auta, kopioi lokitiedosto epäonnistuneen tietojen synkronoinnin jälkeen. Lähetä lokitiedosto ja ongelman yksityiskohtainen kuvaus osoitteeseen asiakaspalvelu@polar.com.

Avaa kuluvan päivän lokitiedosto seuraavasti:

Windows:

1. Napsauta tietokoneen tehtäväpalkissa olevaa FlowSync-kuvaketta hiiren oikealla painikkeella. Tehtäväpalkki on yleensä näytön oikeassa alakulmassa. Jos FlowSync -kuvaketta ei näy tehtäväpalkissa se löytyy todennäköisesti Näytä piilotetut kuvakkeet -painikkeen kautta.

Taskbar arrow

2. Valitse OhjeAvaa loki.

FlowSync icon

Mac OS X:

1. Napsauta valikkorivillä olevaa FlowSync-kuvaketta.

2. Valitse OhjeAvaa loki.

Jos haluat avata menneen päivän lokitiedoston, avaa lokitiedosto edellä kuvatulla tavalla. Tarkista lokitiedoston polku tiedoston yläosasta. Avaa haluamasi lokitiedosto siirtymällä polkuun tiedostoselaimessa.