Miten yhdistän H7/H10 -sykesensorin Polar-rannelaitteeseeni?

Näiden ohjeiden avulla voit yhdistää H7/H10 -sykesensorin Polar-rannelaitteeseesi. Tarkemmat yhdistämisohjeet löydät laitekohtaisesta käyttöohjeesta.

Sinun täytyy kostuttaa sykesensorin kiinnitysvyön elektrodipinnat ja pukea sykesensori yllesi, jotta voit yhdistää sykesensorin Polar-rannelaitteesi tai Polar Beat -sovelluksen kanssa.

1. Kostuta kiinnitysvyön elektrodipinnat.

Kiinnitä lähetinyksikkö kiinnitysvyöhön.
    Vie kiinnitysvyö rintakehäsi ympärille ja säädä kiinnitysvyön pituus niin, että vyö istuu tiukasti.
    Tarkista, että kostutetut elektrodipinnat ovat tiiviisti ihoasi vasten.
    Tarkista, että lähetinyksikön Polar-logo on rintakehäsi keskellä oikeinpäin.

2. Siirry harjoituksen aloitustilaan Polar-rannelaitteessasi.

A300/M400/M430/M450/M460/V800: paina ALOITA-painiketta ajannäyttötilassa
    A360/A370: napauta kohtaa HARJOITTELU
    M200: pidä oikeaa painiketta painettuna
    M600: paina etupainiketta, napauta HARJOITTELU

3. Kosketa sykesensoria rannelaitteellasi ja odota että laite havaitsee sensorin.
  4. Hyväksy yhdistäminen, jos sitä kysytään.
  5. Näyttöön ilmestyy Yhdistäminen valmis tai H10/H7 yhdistetty, kun yhdistäminen on suoritettu loppuun..