Miten yhdistän H9/H10 -sykesensorin Polar-rannelaitteeseeni?

Näiden ohjeiden avulla voit yhdistää H9/H10 -sykesensorin Polar-rannelaitteeseesi. Tarkemmat yhdistämisohjeet löydät laitekohtaisesta käyttöohjeesta.

Sinun täytyy kostuttaa sykesensorin kiinnitysvyön elektrodipinnat ja pukea sykesensori yllesi, jotta voit yhdistää sykesensorin Polar-rannelaitteesi tai Polar Beat -sovelluksen kanssa.

• Kostuta kiinnitysvyön elektrodipinnat.
    • Kiinnitä lähetinyksikkö kiinnitysvyöhön.
    • Vie kiinnitysvyö rintakehäsi ympärille ja säädä kiinnitysvyön pituus niin, että vyö istuu tiukasti.
    • Tarkista, että kostutetut elektrodipinnat ovat tiiviisti ihoasi vasten.
    • Tarkista, että lähetinyksikön Polar-logo on rintakehäsi keskellä oikeinpäin.
    • Siirry harjoituksen aloitustilaan Polar-rannelaitteessasi.
    • M400/M430/M460: paina ALOITA-painiketta ajannäyttötilassa
    • M200: pidä oikeaa painiketta painettuna

Grit X/Grit X Pro/Grit X2 Pro/Ignite/Ignite 2/Ignite 3/Pacer/Pacer Pro/Unite/Vantage M/Vantage M2/Vantage V/Vantage V2/Vantage V3: Siirry kellossa kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi ja valitse Yhdistä sensori tai muu laite.

1. Kosketa sykesensoria rannelaitteellasi ja odota että laite havaitsee sensorin.
  2. Hyväksy yhdistäminen, jos sitä kysytään.
  3. Näyttöön ilmestyy Yhdistäminen valmis tai H9/H10 yhdistetty, kun yhdistäminen on suoritettu loppuun.