Miten siirrän tietoja Polar ProTrainer 5 -ohjelmaan

Yhdistääksesi Polar-harjoitustietokoneen Polar ProTrainer 5 -ohjelmaan, tarvitset joko ulkoisen tai sisäisen IrDA-laitteen, kuten esimerkiksi Polar IrDA USB -adapterin.

MUOKKAA ASETUKSIA
Tarkista Asetukset Ohjelman asetukset Laitteisto kohdasta, että sinulla on oikea Infrapunayhteys valittuna.

Infrapunayhteys USB on varattu ainoastaan Polar IR Interface USB -lukijalaitteelle.

SIIRRÄ TIETOJA
1. Paina Polar-harjoitustietokoneen oikeaa alanäppäintä siirtyäksesi Connect-tilaan. Älä paina mitään muuta näppäintä.
(Jos sinulla on AXN500/AXN700, paina start-näppäintä kerran ja sitten oikeaa alanäppäintä siirtyäksesi Connect-tilaan. Älä paina mitään muuta näppäintä.)

2. Kohdista Polar-harjoitustietokoneen infrapunaikkuna IrDA-adapterin/sisäisen infrapunaportin kanssa.
Polar-harjoitustietokoneen täytyy olla enintään metrin päässä Polar IrDA USB -adapterista.
Polar-harjoitustietokone tunnistetaan jos se on 30-asteen kulman sisällä adapterin infrapunaikkunaan nähden.
Jätä vähintään 1 cm tilaa laitteiden välille.

Tunnistus on onnistunut jos Polar-harjoitustietokone siirtyy automaattisesti Connect-tilasta Infrared communication -tilaan.
RS400, RS800 ja RS800CX -harjoitustietokoneissa infrapunaikkuna (Infrared window) on sijoitettu näytön yläosaan, Polar-logon yläpuolelle.
CS400, CS600 ja CS600X -pyöräilytietokoneissa infrapunaikkuna on sijoitettu tuotteen vasempaan yläkulmaan.

Jos tietokoneessasi on sisäinen infrapunaportti, tarkista että Polar-tuotteen ja kannettavan tietokoneen infrapunaikkunat ovat yhdensuuntaisesti kohdistettu toisiinsa nähden. Voit helpottaa tätä esimerkiksi siirtämällä kannettavan tietokoneen lähemmäksi pöydän reunaa.

Sinun täytyy nähdä tämä kuvake tehtäväpalkissa (tietokoneen näytön oikeassa alareunassa) merkkinä siitä, että infrapunayhteys tietokoneeseen on avattu.

3. Siirtääksesi tietoja, voit valita joko
a) harjoitustiedostojen synkronoinnin Polar-harjoitustietokoneen ja Polar ProTrainer 5 -ohjelman välillä tai
b) harjoitustietokoneen asetusten muokkaamisen ohjelmassa ja niiden lataamiseen harjoitustietokoneeseen.

a) Harjoitus ja/tai Harjoitussuunnitelmien siirtäminen
1. Klikkaa työkaluriviltä kuvaketta tai valitset Työkälut → Tietojen SiirtoOhjelman asetukset -näkymä avautuu.

Jos Ohjelman asetukset -näkymä ei avaudu, valitse Asetukset Ohjelman asetukset Tietojen siirto valitaksesi tietojen siirtoon liittyvät asetukset.
Jos olet luonut harjoitussuunnitelman ja haluat siirtää suunnitelman Polar-harjoitustietokoneeseen, valitse Ohjelman asetukset -näymästä "Lähetä harjoitussuunnitelmat mittarille".
Jos et ole varma voiko Polar-harjoitustietokoneesi vastaanottaa Polar ProTrainer 5 -ohjelmassa luotua harjoitusohjelmaa, tarkista tieto tuotteen käyttöohjeesta tai tuotteen sivuilta osoitteessa www.polar.fi/fin

2. Klikkaa OK-painiketta.

3. Tietojen siirto -näkymä kertoo yhteyden mittarin ja Polar ProTrainer 5 -ohjelman välille avautuneen.

Mitä enemmän harjoitustietokone sisältää tietoa sitä kauemmin tiedonsiirto kestää.
Älä liikuta harjoitustietokonetta tai IrDA-adapteria tiedonsiirron aikana.

4. Kun tiedonsiirto on valmis löydät harjoitukset kalenterista niiden suorituspäiviltä.
Päivät joissa on harjoituksia, mutta niitä ei ole vielä analysoitu (et ole avannut harjoituksia kalenterista) näkyvät värillisellä kulmalla.

b) Asetusten muokkaaminen
1. Klikkaa työkaluriviltä kuvaketta tai valitse Työkalut → Muokkaa mittarin asetuksia.
Infrapunyhteys näkymä avautuu ja harjoitustietokoneesi asetukset luetaan automaattisesti ohjelmaan.

2. Mittarin asetukset -näkymässä, valitsemalla Yleiset-välilehdeltä Harjoitustiedostot voit ladata harjoitustietokoneessa olevien harjoitustiedostojen listan näkyville. Voit tallentaa kalenteriin tai poistaa harjoitustietokoneesta listalla olevia harjoituksia.

3. Valitse asetus, jota haluat muokata ja klikkaa Siirrä-painiketta (mittarin kuva) välilehden oikeasta alareunasta siirtääksesi muokatut asetukset harjoitustietokoneeseen.

Asetukset, ja siksi myös asetusnäkymät, vaihtelevat sen mukaan mitä ominaisuuksia Polar-harjoitustietokoneessasi on.
Jos tiedonsiirto käynnistyy, mutta hetken päästä keskeytyy, voi syynä olla harjoitustietokoneen matala paristovaraus.