Miten siirrän harjoitustiedot toiselle koneelle

Voit siirtää harjoitustiedot

• Polar ProTrainer 5 → Polar ProTrainer 5

Tarkista, että kohdeohjelman (johon siirrät tiedot) polku on oikea. Kohdeohjelman kansion voi löytää saman koneen tai toisen koneen tiedostoista.

Alkuperäisellä koneella:

1. Mene ohjelman asennuskansioon (käytä resurssienhallintaa).
Katso aiheeseen liittyvistä dokumenteista Polar ProTrainer 5 -ohjelman oletussijainti.

2. Etsi henkilökansio ja kopioi se, esim. USB-muistitikulle.
Voit joko kopioida koko kansion tai valita ne harjoitukset, jotka haluat siirtää kohdetietokoneelle.

Alla olevassa esimerkkikuvassa näet henkilön Jane Star henkilökansion.

Harjoitustiedot löytyvät henkilökansiossa (kuvassa Personal folder) olevasta vuosikansioista (kuvassa Year folder).
Nähdäksesi harjoitukset ohjelman kalenterissa, harjoitustiedosto (*.hrm) ja päiväkirjatiedosto (*.pdd) tulee löytyä oikeasta vuosikansiosta.

*.hrm-tiedosto tallentaa syke ja muut harjoitustiedot kuten esimerkiksi nopeuden ja kadenssin.
*.pdd-tiedosto tallentaa päiväkirjatiedot (esimerkiksi unen määrän ja OwnIndex-lukeman).
Jokaisella harjoituspäivällä on yksi *.pdd-tiedosto päivän kaikkien harjoitusten (*.hrm-tedostot) näyttämiseksi ohjelman kalenterissa.

- harjoitustiedosto on tallennettu muotoon vvkkpp01.hrm, jossa v = vuosi, k = kuukausi, p = päivä, 01 = järjestysnumero päivän harjoitukselle. - päiväkirjatiedosto on muodossa vvvvkkpp.pdd, jossa v = vuosi, k = kuukausi, p = päivä.
Kohdetietokoneella:

1. Tarkista, että sinulla on käytössäsi viimeisin versio Polar-ohjelmasta.
Päivittääksesi ProTrainer 5 -ohjelman valitse Ohje Tarkista päivitykset.

2. Etsi ohjelman asennuskansio/henkilökansio kohdetietokooneelta.

3. Liitä alkuperäiseltä koneelta kopioidut tiedostot kohdekansioon.
Jos siirrät koko henkilökansion, liitä se suoraan asennuskansion alle (esimerikiksi C:\User\Polar\ProTrainer). Avaa sitten ohjelma ja lisää tämä henkilö kohteena olevan Polar-ohjelman kalenteriin. Katso ohjeet dokumentista Miten lisään ohjelmassa jo olevan henkilön joukkueeseen.

Jos siirrät yksittäisiä vuosikansioita/harjoituksia/muita henkilötietoja, liitä tiedostot henkilökansioon (esimerkiksi C:\Users\Polar\Polar ProTrainer\henkilön kansio).

Jos olet kopioinut kokonaisia vuosikansioita ja löydät kohdehakemistosta saman nimisiä vuosikansioita, varmista ettet ylikirjoita mitään tärkeää harjoitustietoa tuoduilla tiedoilla. Voit siirtää myös yksittäisiä *.hrm- ja *.ppd-tiedostoja joita sinulla ei ole vielä kohdekansiossa.
Jos olet siirtämässä esimerkiksi hiihto harjoituksia, varmista että kohdeohjelmassa on määritetty hiihto lajiksi. Valitse Asetukset Henkilön asetukset Urheilulajit, muutoin kohdeohjelma näyttää hiihto harjoitukset mustalla. Lajitieto on sisällytetty henkilön *.ppd-tiedostoon.
Katso helppo tapa siirtää harjoituksia ohjelmasta toiseen: Miten lähetän harjoitustiedot sähköpostilla.

4. Avaa ohjelma. Näet siirretyt tiedot kalenterissa.

Palauttaaksesi kalenteriin oletusasetukset, klikaa hiiren oikealla painikkeella kalenterin päällä ja valitse Kalenterin asetukset Lisätiedot Palauta perusasetukset.