HeartTouch-toiminto Polar-harjoitustietokoneissa

HeartTouch-toiminnon avulla voit näppäimiä painamatta tarkastaa kellonajan, syke-, nopeus- tai vauhtirajat taikka tallentaa kierroksen.

Käytät vain harjoitustietokone rintakehälläsi olevan sykesensorin Polar-logon lähellä.

HeartTouchin toiminnallisuus riippuu harjoitustietokoneesi mallista.

FT1/FT2
HeartTouch-toiminto on käytössä jokaisen harjoituksen aikana. Kosketa harjoitustietokoneella sykesensoria vaihtaaksesi harjoitusnäyttöä (syke/harjoitusaika/kellonaika).

FT4/FT7/FT60/FT80
Ota HeartTouch-toiminto käyttöön valitsemalla AsetuksetHarjoitusasetuksetHeartTouch. Kosketa harjoitustietokoneella sykesensoria tarkastaaksesi kellonajan.

RS300X
Ota HeartTouch-toiminto käyttöön valitsemalla Settings Features - Touch. Valitse toiminto, johon haluat HeartTouchia käyttää: tavoitealueen rajojen näyttäminen (syke, vauhti/nopeus), kierroksen tallentaminen, harjoitusnäytön vaihtaminen tai taustavalon aktivointi. Kosketa harjoitustietokoneella sykesensoria käyttääksesi valitsemaasi toimintoa.

RCX5
Ota HeartTouch-toiminto käyttöön valitsemalla Asetukset → Lajiprofiilit → Laji → HeartTouch. Toiminto voidaan asettaa lajikohtaisesti. Valitse HeartTouch näyttämään kellonaika, tallentamaan kierros, aktivoimaan taustavalo, vaihtamaan harjoitusnäkymää tai näyttämään rajat. RCX5:n HeartTouch-toimintoa voidaan käyttää vain Polar H2 ja Polar WearLink+ Hybrid -sykesensorien kanssa. Jos käytössäsi on Polar H3 tai Polar WearLink W.I.N.D. -sykesensori, niin toiminto ei ole käytettävissä.