Google Earth ei näytä reittiä Windows Vistassa ja 7:ssä

Noudata näitä ohjeita, jos käytössäsi on Windows Vista tai Windows 7 -käyttöjärjestelmä ja Google Earth ei näytä Polar ProTrainer 5 -ohjelmasta avattua reittitietoa.

On mahdollista, että Google Earth avautuu, mutta ei näytä reittiä tai
Google Earth näyttää virheilmoituksen "Tiedostoa C:\Program Files\Polar\Polar ProTrainer\ 'henkilökansion nimi'\ 'vuosikansio'\tiedostonumero.kml ei voitu avata".

Virheen aiheuttaa Windows Vista/7 -käyttöjärjestelmien suojausominaisuus. Windows Vista/7 ei salli ohjelman alkuasennuksen jälkeen tietojen kirjoittamista Program Files -kansioon.

Voit kokeilla seuraavaa ongelman ratkaisemiseksi:
1. Varmista, että olet kirjautunut valmentajana Polar ProTrainer 5 -ohjelmaan.
Valitse Asetukset → Vaihda henkilöä. Valitse käyttöön kohta Kirjaudu ohjelmaan valmentajana ja klikkaa OK-painiketta.

2. Sulje Polar ProTrainer 5 -ohjelman kalenterinäkymä, mutta jätä ohjelma auki. Voit tehdä sen valitsemalla Ikkunat Sulje kaikki.

3. Poista nimesi joukkueesta.
Valitse Asetukset → Joukkueet. Valitse se joukkue, jonka jäsen olet ja klikkaa Muokkaa-painiketta.
Valitse nimesi Jäsenet-välilehdeltä ja klikkaa Poista-painiketta.
Vahvistusviesti Haluatko poistaa valitun henkilön joukkueesta? näytetään. Klikkaa Kyllä-painiketta.

Henkilön poistaminen joukkueesta ei poista harjoitustiedostoja.
Pystyäksesi poistamaan henkilön joukkuueesta, et voi olla joukkueen ainoa jäsen. Jos olet ainoa jäsen, lisää joukkueeseen toinen henkilö klikkaamalla Lisää-painiketta.

4. Tuo nimesi takaisin joukkueeseen valitsemalla Asetukset → Joukkueet ja valitse joukkue, jossa haluat olla.
Klikkaa Lisää ja selaa Virtual Store -kansioon.
Oletuksena Virtual Store löytyy polusta C:\Users\Windows user ID\AppData\Local\VirtualStore\ProgramFiles\Polar\Polar ProTrainer
Valitse *.ppd tiedosto, joka on nimetty nimesi mukaan ja klikkaa Avaa-painiketta.
Nimesi on jälleen Joukkueen jäsenet -luettelossa.
Sulje näkymä klikkaamalla OK-painiketta ja sitten Sulje-painiketta.

5. Valitse Asetukset → Vaihda henkilöä ja valitse nimesi jäsenluettelosta.
Avaa kalenterisi klikkaamalla Kalenteri-kuvaketta työkaluriviltä ja tarkista. että voit avata reittitiedon haluamastasi harjoituksesta.

Voit avata .gpx ja .kml -tiedostot myös suoraan Google Earth -ohjelmassa.
Avaa Google Earth. Valitse Avaa → Kaikki tiedostot → valitse .gpx tai .kml tiedosto luettelosta. Paina Avaa.
Jos yllä olevista ei ollut apua, siirrä harjoitustiedostosi johonkin toiseen kansioon kuin oletuskansioon. Luo esimerkiksi uusi kansio C:\ProTrainer ja siirrä tietosi tähän kansioon.
Lisätietoa löydät Aiheeseen liittyvistä dokumenteista.