Puhelimen ilmoitusten vianetsintä (iOS)

Kun olet ottanut Puhelimen ilmoitukset käyttöön ja synkronoinut Polar Grit X:n/Polar Igniten/Polar Vantagen, kaikki iOS-mobiililaitteesi ilmoitukset näkyvät kellossasi, jos olet sallinut ilmoitukset ja Ilmoituskeskus-asetus on sallittu sovelluskohtaisissa Ilmoitusasetuksissa (esim. Asetukset > Ilmoitukset > WhatsApp).

Jos puhelimen ilmoitusten kanssa esiintyy ongelmia, kokeile seuraavia vaiheita. Tarkista seuraavat seikat:

• Jos sinulla on iOS 13 tai uudempi, varmista, että olet sallinut Polar-kellon näyttää puhelimen ilmoitukset:
    • Kun ensimmäisen kerran avaat Flow-sovelluksen ja synkronoit kellosi:
    • Jos et ole sallinut ilmoituksia aiemmin iOS 13:ssa, siirry kohtaan Asetukset > Bluetooth > Polar-kellosi > Ota Jaa järjestelmäilmoitukset käyttöön:
  • Puhelimen ilmoitukset ovat käytössä:
    • Avaa Polar Flow -sovellus, siirry Laitteet-valikkoon ja varmista, että puhelimen ilmoitusten asetus on PÄÄLLÄ.
    • Siirry kellossasi kohtaan Asetukset > Yleiset asetukset > Puhelimen ilmoitukset. Tarkista, että puhelimen ilmoitusten asetus on PÄÄLLÄ.
  • Mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä.
  • Kello ei ole lentotilassa (Asetukset > Yleisasetukset > Lentotila).
  • Mobiililaitteesi ja kellosi ovat Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella. Siirry mobiililaitteesi Bluetooth-asetuksiin ja tarkista, että kellosi tilana on Yhdistetty.
  • Synkronointi Polar Flow -sovelluksen ja kellon välillä toimii normaalisti.

Jos Grit X:n/Vantagen synkronointi ei onnistu, lue ohjeet Tietojen synkronointi Grit X:n/Vantagen ja Polar Flow -sovelluksen välillä ei onnistu

Jos Igniten synkronointi ei onnistu, lue ohjeet Tietojen synkronointi Igniten ja Polar Flow -sovelluksen välillä ei onnistu

Jos Ignite 2:sen synkronointi ei onnistu, lue ohjeet Tietojen synkronointi Ignite 2:sen ja Polar Flow -sovelluksen välillä ei onnistu

Jos kello ei näytä mitään mobiililaitteen ilmoituksia

Yritä korjata puhelimen ilmoitusten ongelma kokeilemalla seuraavia ohjeita yksi kerrallaan. Tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, näkyvätkö ilmoitukset kellossasi.

1. Kytke kellon lentotila PÄÄLLE ja POIS PÄÄLTÄ: Asetukset > Yleisasetukset > Lentotila.
  2. Käynnistä kello uudelleen. Se onnistuu, kun siirryt kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Tietoja kellostasi ja selaat alaspäin kohtaan Käynnistä uudelleen.
  3. Käynnistä puhelin uudelleen.
  4. Avaa Polar Flow -sovellus ja varmista, että Puhelimen ilmoitukset on sallittu Laitteet-valikossa.
  5. Muodosta yhteys puhelimeen synkronoimalla kello ja sovellus.
  6. Varmista, että kellon tilana näkyy Yhdistetty iOS:n Bluetooth-asetuksissa.

Jos ilmoitukset eivät vieläkään näy, poista laitteiden välinen yhteys ja muodosta se uudelleen:

1. Poista Polar Flow -sovellus puhelimestasi.
  2. Poista yhteys kellon ja puhelimen väliltä ja muodosta yhteys uudelleen:
    1. Poista kello puhelimesi yhdistettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta seuraavasti: Siirry kohtaan Asetukset > Bluetooth, napauta kellon oikealla puolella olevaa ”i”-kuvaketta ja valitse Unohda tämä laite.
    2. Siirry kellossa kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistetyt laitteet. Valitse puhelimesi. Poistetaanko yhteys? tulee näyttöön. Vahvista painamalla OK-painiketta.
    3. Yhdistä kello ja Flow-sovellus uudelleen. Polar Grit X:n/Vantagen yhdistämisohjeet löytyvät täältä Miten Grit X/Vantage yhdistetään Polar Flow -sovellukseen?. Polar Igniten yhdistämisohjeet löytyvät täältä Miten Ignite yhdistetään Polar Flow -sovellukseen?. HUOMAA: ÄLÄ yhdistä kelloa puhelimen Bluetooth-valikon kautta.

3. Siirry Polar Flow -sovelluksen Laitteet-valikkoon ja kytke Puhelimen ilmoitukset päälle. Synkronoi muutokset kelloosi ja tarkista, näkyvätkö ilmoitukset siinä.

Viimeinen vaihtoehto on palauttaa kellon tehdasasetukset. Polar Grit X:n/Vantagen tehdasasetusten palauttamisohjeet löytyvät täältä Miten Grit X/Vantage nollataan?. Polar Igniten tehdasasetusten palauttamisohjeet löytyvät täältä Uudelleenkäynnistys ja tehdasasetusten palauttaminen.

Poista kello puhelimesi yhdistettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta, jos se on luettelossa. Ota sitten kello uudelleen käyttöön. Polar Grit X:n/Vantagen käyttöönotto-ohjeet löytyvät täältä Miten Grit X:n/Vantagen käyttö aloitetaan?. Polar Igniten käyttöönotto-ohjeet löytyvät täältä Miten Igniten käyttö aloitetaan?.

Jos vain joidenkin sovellusten ilmoitukset näkyvät kellossa

1. Siirry mobiililaitteessa kohtaan Asetukset > Ilmoitukset.
  2. Valitse sovellus, jonka ilmoitukset eivät näy, esim. WhatsApp. Huomautus: Polar Flow -sovellus ei näy ilmoitusasetuksissa, koska se ei näytä ilmoituksia puhelimessa.
  3. Varmista, että Näytä esikatselut -kohdan asetuksena on joko Kun laite ei ole lukittu tai Aina. Jos asetuksena on Ei koskaan ja muutat sitä, sinun on ehkä käynnistettävä mobiililaitteesi uudelleen.
  4. Varmista, että valitsemasi sovelluksen ilmoitukset on otettu käyttöön ja Ilmoituskeskus on sallittu. Tarkista iOS:n versiossa 11, että Näytä historiassa on sallittu.

iOS UI notifications settings