Vianetsintä: Huawein/Honorin yhdistettävyysongelmat Polar-laitteiden kanssa

Android-laitteessa olevan PolarFlow-/Beat ‑sovelluksen virransäästötoimintojen ja taustarajoitusten poistaminen käytöstä voi olla tarpeen, jos koet seuraavassa kuvattuja ongelmia.

Polar Flow:

• Automaattinen synkronointi ei toimi taustalla tai se toimii vaihtelevasti.
  • Polar-laite ei muodosta automaattisesti yhteyttä puhelimeen, esim. treenin tallentamisen jälkeen tai jos se ei ole puhelimen Bluetooth-toiminta-alueella.
  • Puhelimenilmoitukset lakkaavat yhtäkkiä toimimasta toimittuaan hetken, tai ilmoitukset näkyvät Polar-laitteessa vaihtelevasti.
  • Treenejä ei synkronoida, mutta kaikki muut tiedot (aktiivisuus, uni) synkronoidaan.
  • Puhelimen GPS:n kanssa on ongelmia (A370, Unite).

Polar Beat:

• PolarBeat -sovellus sulkeutuu yllättäen, ja treeni ei tallennu kokonaan.
  • GPS antaa virheellisiä tietoja, kuten väärin laskettuja matkoja.

Vaihe 1

1. Siirry kohtaan Asetukset > Akku > Käynnistä sovellus (tai vain Käynnistä).

2. Etsi PolarFlow / PolarBeat luettelosta ja napauta valitsinta.

3. Varmista, että kaikki kolme vaihtoehtoa (Suorita taustalla, Automaattinen käynnistys ja Toissijainen käynnistys) ovat käytössä.

4. Napauta OK. PolarFlow- / PolarBeat ‑sovelluksen alla pitäisi lukea Manuaalinen hallinta.

Vaihe 2

1. Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset.

2. ValitseSovellukset.

3. Valitse Asetukset(joissakin malleissa napautetaan kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa).

4. ValitseErikoiskäyttö.

5. Valitse Akun optimointi ei käytössä (joissakin malleissa valitaan Akun optimointi).

6. Napauta ylintä tekstiä Sallittu tai Ei sallittu ja valitse Kaikki sovellukset.

7. Valitse luettelosta Polar Flowja valitse Salli(Akku voi tyhjentyä tavallista nopeammin).

8. Napauta OK.

Vaihe 3

KÄYNNISTÄ PUHELIN UUDELLEEN.