Polar GoFit -järjestelmän tekniset vaatimukset ja suositellut asetukset

Yleiset vaatimukset:

• Polar GoFit -tili
  • Internet-yhteydellä varustettu tietokone, jolla pääsee Polar GoFit -verkkopalveluun

Sykeperusteisten tuntien pitäminen edellyttää lisäksi seuraavaa:

• iPad tai Google Chromebook sekä luotettava ja nopea mobiilidata- tai Wi-Fi-yhteys
  • Polar GoFit iOS ‑sovellus App Store ‑kaupasta tai Polar GoFit Chromebook ‑sovellus Google Play ‑kaupasta
  • Polar GoFit -yhteensopivat sykesensorit tai kellot

Verkkoselaimet

Suosittelemme käyttämään nykyaikaisten selaimien uusimpia versioita.

Internet Explorerin käyttöä ei suositella.

iPad

• iPadOS versio 13.2 tai uudempi

Chromebook

• Chromebook, jossa Bluetooth 5.0 tai uudempi

Polar GoFit -yhteensopivat laitteet

Polar GoFit -sovellus käyttää Bluetooth®-teknologiaa ja on yhteensopiva useiden Polar-sykesensoreiden ja Polar-kellojen kanssa. Lisätietoa yhteensopivista sykesensoreista ja kelloista on kohdassa Polar GoFit -yhteensopivat laitteet.