Tietojen synkronointi Igniten/Ignite 2:sen/Ignite 3:sen ja Polar FlowSync -ohjelman välillä ei onnistu

Jos FlowSync ei ala synkronoida kelloa, kokeile seuraavia ohjeita yksi kerrallaan. Yritä sen jälkeen synkronoida kello uudelleen.

Varmista, että kellon latauskoskettimet ja ‑johto ovat puhtaat.

Jos kello ei lataudu oikein tai se ei muodosta yhteyttä FlowSync-ohjelmaan, kellon ja johdon latauskoskettimet eivät ehkä ole riittävän puhtaat.

Varmista ennen kellon lataamista ja yhdistämistä FlowSync-ohjelmaan, että kellon ja johdon latauskoskettimissa ei ole kosteutta, pölyä eikä likaa. Poista mahdollinen lika tai kosteus pyyhkimällä kevyesti. Älä käytä puhdistamiseen teräviä työkaluja, jotta laite ei naarmuunnu.

Latauskoskettimet pysyvät parhaiten puhtaana, kun peset kellon ja rannekkeen jokaisen treenikerran jälkeen juoksevan veden alla miedolla saippualla ja vedellä. Kello on vedenkestävä, ja sen voi huuhdella juoksevalla vedellä vahingoittamatta elektronisia osia. Älä lataa kelloa sen ollessa märkä tai hikinen.

Aseta kello ajannäyttötilaan.

Kellon on oltava ajannäyttötilassa, kun synkronointi aloitetaan.

Tarkista, että latausjohto toimii.

• Varmista, että olet poistanut kellon taustasta suojamuovin.
  • Varmista, että latausjohto on tiukasti paikallaan.
  • Irrota johto kellosta ja liitä se uudelleen.
  • Jos kello on liitetty tietokoneeseen USB-hubilla, kokeile liittää se suoraan tietokoneen USB-porttiin.
  • Kokeile toista USB-porttia (muita USB-portteja).

Käynnistä kello uudelleen.

Siirry kellossa kohtaan Yleisasetukset > Tietoja kellosta > Käynnistä kello uudelleen. Napauta ensin Käynnistä kello uudelleen ja vahvista uudelleenkäynnistys. Kellon käynnistäminen uudelleen ei poista siihen tallennettuja asetuksia eikä henkilökohtaisia tietojasi.

Voit myös käynnistää kellon uudelleen pitämällä painiketta painettuna 10 sekunnin ajan.

Käynnistä FlowSync uudelleen.

Sulje FlowSync napsauttamalla tietokoneen tehtäväpalkissa/valikkorivillä olevaa kuvaketta hiiren oikealla/toissijaisella painikkeella. Valitse Sulje. Käynnistä sen jälkeen FlowSync uudelleen tietokoneen työpöydällä olevasta kuvakkeesta / Sovellukset-kansiosta.

Varmista, että käytössäsi on Polar FlowSync -ohjelman versio 3.0 tai uudempi. Vanhemmat versiot eivät ole yhteensopivia Igniten kanssa. Näet FlowSync-ohjelman version napsauttamalla FlowSyncin asetuskuvaketta ja valitsemalla Tietoja-kohdan. Jos käytössäsi oleva versio on vanhempi kuin 3.0, lataa ja asenna FlowSync-ohjelman uusin versio osoitteesta flow.polar.com/start.

Käynnistä tietokone uudelleen.

Pidä latausjohto liitettynä kelloon ja tietokoneeseen.

Ota Javascript ja evästeet käyttöön selaimessasi.

Javascriptin ja evästeiden pitää olla käytössä, jotta yhteys toimii. Usein ne ovat oletusarvoisesti käytössä. Katso lisäohjeita selaimen ohjeesta.

Varmista, että tietokoneesi tunnistaa kellon oikein

Windows 10:

• Siirry käynnistysvalikkoon ja avaa Asetukset napsauttamalla asetuskuvaketta (virtapainikkeen yläpuolella). Avaa Laitteet-kohta ja napsauta Yhdistetyt laitteet / Bluetooth- ja muut laitteet -vaihtoehtoa.
  • Kiinnitä latausjohto kelloon ja tietokoneeseen. Kellon pitäisi näkyä USB-sarjalaitteena kohdassa Muut laitteet.

mac OS:

• Napsauta Omenavalikko > Tietoja tästä Macista > Lisätietoja > Järjestelmäraportti > Laitteisto > USB. Kiinnitä latausjohto kelloon ja tietokoneeseen. Päivittyykö luettelo? Kellon pitäisi näkyä luettelossa.
  • Jos kello ei näy luettelossa ja/tai synkronointi ei käynnisty, nollaa laite.

Jos nämä ohjeet eivät auta, katso lisäohjeita kohdasta Polar FlowSync -ohjelman vianetsintä tai ota yhteys paikalliseen asiakaspalveluun ja kuvaa ongelma tarkasti.