Miksi Polar Loopin ohjelmisto pitäisi päivittää? Mitä tapahtuu, kun päivitän sen Polar FlowSyncin avulla?

Saat parhaimman hyödyn Polar Loopista, kun pidät sen ajan tasalla käyttämällä aina laiteohjelmiston uusinta versiota.
Polar FlowSync kehottaa automaattisesti päivittämään Polar Loopin, kun päivityksiä on saatavilla.
Kun aloitat päivityksen, Polar FlowSync synkronoi ensin kaikki aktiivisuustietosi Polar Flow -verkkopalveluun. Sen jälkeen se päivittää Polar Loop -ohjelmiston, mikä poistaa kaikki aktiivisuustiedot rannekkeesta. Tästä syystä Polar Flow -mobiilisovelluksen ja Polar Loopin näyttämät kyseisen päivän aktiivisuustiedot voivat olla vajaat. Ei kuitenkaan hätää, sillä kaikki aktiivisuustiedot huomioidaan Polar Flow -verkkopalvelussa: ennen ohjelmistopäivitystä ja sen jälkeen tallennetut aktiivisuustiedot lasketaan yhteen.

Chat
Chat