Miten M600:n käyttö Android-puhelimen kanssa eroaa käytöstä iPhonen kanssa?

Polar M600:n käyttökokemus on hieman erilainen sen mukaan, yhdistetäänkö se Android- vai iOS-käyttöjärjestelmällä varustettuun älypuhelimeen. Tässä on esimerkkejä käyttöjärjestelmissä käytettävissä olevista toiminnoista.

M600 yhdistettynä Android-puhelimeen M600 yhdistettynä iPhoneen
Käyttöjärjestelmän yhteensopivuus Android 4.4 tai uudempi iPhone 5 tai uudempi,
jossa on iOS 10.0 tai uudempi
Kestoaika 2 päivää / 8 tuntia harjoittelua 1,5 päivää / 8 tuntia harjoittelua
Wifi-tuki
Oletussovellukset
Play Store app on smartwatch
Lisäsovellusten, pelien ja kellotaulujen lataaminen
Ranteen liikkeillä ohjaaminen
Harjoittelu Polar-sovelluksen kanssa
Harjoitustietojen automaattinen synkronointi yhdistetyssä puhelimessa olevaan Polar Flow -sovellukseen
Tekstiviestien lukeminen
Tekstiviesteihin vastaaminen
Tekstiviestien lähettäminen
Saapuvan puhelun hylkääminen
Puhelun soittaminen
Sähköpostin lukeminen (Gmail™)
Sähköposteihin vastaaminen (Gmail™)
Sähköpostin lähettäminen
Puhelimessa soivan musiikin hallinta
Musiikin kuuntelu ilman verkkoyhteyttä*
Avun pyytäminen Google Assistant toiminnolla**

*Vain sovelluksessa Google Play musiikki. Musiikin kuuntelu ilman verkkoyhteyttä ei ole käytettävissä Kiinassa, Hongkongissa eikä Taiwanissa.

**Vain valituilla kielillä