Polar-sovelluksen ja Polar Flow sovelluksen synkronoinnin vianetsintä

Jos älykellon Polar-sovelluksen ja puhelimen Polar Flow ‑sovelluksen synkronoinnissa on ongelmia, voit saada apua seuraavista vinkeistä.

Android-puhelinten käyttäjät

M600:n Polar-sovellus synkronoi harjoitus- ja aktiivisuustietosi Polar Flow ‑sovelluksen kanssa automaattisesti. Automaattinen synkronointi toimii, jos puhelin ja M600 on yhdistetty toisiinsa Bluetooth-yhteydellä. Vaihtoehtoisesti M600 voidaan yhdistää wifi-verkkoon, jos puhelimesi on yhteydessä internetiin.

Varmista, että puhelimessasi on Polar Flow ‑sovelluksen viimeisin versio ja että M600:n ohjelmisto on ajan tasalla.

Katso tästä viimeisimmät versiot ja ohjeet sovellusten julkaisuversioiden tarkistamiseen.

Varmista, että puhelimen Polar Flow ‑sovellus on käynnissä ja että olet kirjautunut sisään.

M600:n Polar-sovellus synkronoi harjoitus- ja aktiivisuustietosi Polar Flow ‑sovelluksen kanssa automaattisesti, kun harjoitus päättyy, kun saat aktiivisuusmuistutuksen tai kun saavutat aktiivisuustavoitteen. Sovellus on pidettävä käynnissä taustalla, jotta automaattinen synkronointi toimii.

Varmista, että M600 on aktiivisena puhelimesi Polar Flow ‑sovelluksessa.

M600-laitteen aktivoinnin tarkistaminen Polar Flow ‑sovelluksessa

1. Avaa Polar Flow ‑sovellus.
  2. Siirry kohtaan Laitteet.
  3. Punainen ympyrä laitteen kuvan vieressä tarkoittaa, että laite on aktiivinen.

Jos olet yhdistänyt mobiilisovellukseen useita Polar-laitteita, näet muut laitteet pyyhkäisemällä näyttöä oikealle tai vasemmalle. Jos aktiivisena on jokin muu laite kuin M600, voit aktivoida M600:n napauttamalla laitteen tietojen oikealla puolella olevaa valkoista ympyrää.

Jos Polar-sovellus synkronoidaan Polar Flow ‑sovelluksen kanssa Bluetooth-yhteyden kautta, varmista, että Bluetooth-toiminto on otettu käyttöön M600:ssa ja että Wear OS ‑sovellus on muodostanut Bluetooth-yhteyden M600-laitteeseen.

Varmista, että Bluetooth-yhteys on muodostettu M600:ssa.

Bluetooth-yhteyden muodostaminen M600:ssa

1. Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä M600:n aloitusnäyttöä yläreunasta alaspäin.
  2. Napauta asetuskuvaketta.
  3. Valitse Yhteydet.
  4. Valitse Bluetooth.
  5. Napauttamalla Bluetooth-kohtaa voit ottaa Bluetooth-yhteyden käyttöön (kuvake on sininen) tai poistaa yhteyden käytöstä (kuvake on harmaa). Varmista, että toiminto on otettu käyttöön.

Tarkista, että Wear OS ‑sovelluksen ja M600:n välillä on Bluetooth-yhteys.

M600:n ja Wear OS ‑sovelluksen välisen yhteyden tarkistaminen

1. Avaa Wear OS ‑sovellus puhelimessasi.
  2. Varmista, että vasemmassa yläkulmassa lukee Polar M600, yhdistetty.

Jos yhteyden tila on Polar M600, ei Bluetooth-yhteyttä:

1. Napsauta asetuskuvaketta sovelluksen oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse Laitteen asetukset ‑kohdassa Polar M600.
  3. Varmista, että ylin valitsin on Yhdistetty-tilassa. Jos valitsin on Ei Bluetooth yhteyttä ‑tilassa, yhdistä Wear OS ‑sovellus M600-laitteeseen napauttamalla valitsinta.

Jos yhteyden tila on Polar M600, yritetään muodostaa yhteyttä…

Wear OS ‑sovelluksen Bluetooth-yhteys M600-laitteeseen on otettu käyttöön, mutta yhteyden muodostaminen ei onnistu. Katso lisää vinkkejä älykellon ja puhelimen yhdistämiseen uudelleen täältä.

Jos Polar-sovellus synkronoidaan Polar Flow ‑sovelluksen kanssa wifi-yhteyden kautta, varmista, että wifi-yhteys on muodostettu M600:ssa ja että puhelimesi on yhteydessä internetiin.

Varmista, että wifi-yhteys on muodostettu M600:ssa.

Wifi-yhteyden muodostaminen M600:ssa

1. Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä M600:n aloitusnäyttöä yläreunasta alaspäin.
  2. Napauta asetuskuvaketta.
  3. Valitse Yhteydet.
  4. Valitse Wifi.
  5. Napauttamalla Wifi-kohtaa voit ottaa automaattisen wifi-yhteyden käyttöön (kuvake on valkoinen) tai poistaa yhteyden käytöstä (kuvake on harmaa). Varmista, että toiminto on otettu käyttöön.

Yhdistä M600 wifi-verkkoon.

M600:n yhdistäminen wifi-verkkoon

1. Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä aloitusnäytössä näytön yläreunasta alaspäin.
  2. Napauta asetuskuvaketta.
  3. Valitse Yhteydet.
  4. Valitse Wifi.
  5. Valitse +Lisää verkko.
  6. Odota, että älykello löytää käytettävissä olevat wifi-verkot. Napauta sitten verkkoa, johon haluat muodostaa yhteyden.
  7. Jos valitsemasi verkko edellyttää salasanaa, napauta kohtaa Syötä puhelimella. Syötä wifi-verkon salasana puhelimeesi ja valitse Yhdistä.

Tarkista puhelimesi wifi-yhteys.

Puhelimen wifi-yhteyden tarkistaminen

1. Avaa Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Wifi.
  3. Varmista, että wifi-yhteys on otettu käyttöön.

Käynnistä M600 ja puhelin uudelleen.

M600:n käynnistäminen uudelleen

1. Pidä laitteen sivussa olevaa virtapainiketta painettuna, kunnes Polar-logo tulee näyttöön.

Puhelimen käynnistäminen uudelleen

1. Pidä virtapainiketta painettuna.

Palauta Polar M600:n tehdasasetukset.

Jos mikään edellä olevista ohjeista ei korjaa ongelmaa, voit kokeilla yhteyden poistamista ja M600:n tehdasasetusten palauttamista.

Huomaa, että tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot ja asetukset M600:sta. Laitteen asetukset on määritettävä uudelleen henkilökohtaista käyttöä varten.

M600:n ja puhelimen välisen yhteyden poistaminen sekä M600:n tehdasasetusten palauttaminen

1. Avaa Asetukset puhelimesi Wear OS ‑sovelluksessa.
  2. Valitse Laitteen asetukset ‑kohdassa Polar M600.
  3. Valitse POISTA YHTEYS KELLOON.
  4. Vahvista yhteyden poisto napauttamalla kohtaa POISTA YHTEYS KELLOON. Kellon tehdasasetukset palautetaan samalla.

M600:n ja puhelimen yhdistäminen uudelleen

1. Avaa Wear OS ‑sovellus puhelimessasi.
  2. Yhdistä M600 ja puhelin uudelleen seuraamalla näytössä esitettäviä ohjeita tai katso M600:n käyttöohjeet.

Muista yhdistää Polar-sovellus Polar Flow ‑sovellukseen uudelleen, jotta voit määrittää M600:n asetukset valmiiksi:

M600:ssa olevan Polar-sovelluksen yhdistäminen uudelleen puhelimessa olevaan Polar Flow ‑sovellukseen

1. Avaa Polar Flow ‑sovellus puhelimessasi.
  2. Valitse, pidätkö M600-laitetta vasemmassa vai oikeassa ranteessasi ja napauta sitten Jatka-kohtaa.
  3. ”Asetusten määrittäminen suoritettu” tulee näyttöön, kun M600:ssa oleva Polar-sovellus on yhdistetty uudelleen puhelimessa olevaan Polar Flow ‑sovellukseen.

iPhone-käyttäjät

Varmista, että puhelimessasi on Flow-sovelluksen viimeisin versio ja että M600:n ohjelmisto on ajan tasalla.

Katso tästä viimeisimmät versiot ja ohjeet sovellusten julkaisuversioiden tarkistamiseen.

Varmista, että puhelimen Polar Flow ‑sovellus on käynnissä ja että olet kirjautunut sisään.

M600:n Polar-sovellus synkronoi harjoitus- ja aktiivisuustietosi Polar Flow ‑sovelluksen kanssa automaattisesti, kun harjoitus päättyy, kun saat aktiivisuusmuistutuksen tai kun saavutat aktiivisuustavoitteen. Sovellus on pidettävä käynnissä taustalla, jotta automaattinen synkronointi toimii.

Varmista, että Bluetooth-yhteys on muodostettu M600:ssa.

M600:n ja puhelimen välillä on oltava Bluetooth-yhteys, jotta Polar-sovellus voi synkronoida tiedot Polar Flow ‑sovelluksen kanssa.

Bluetooth-yhteyden muodostaminen M600:ssa

1. Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä M600:n aloitusnäyttöä yläreunasta alaspäin.
  2. Napauta asetuskuvaketta.
  3. Valitse Yhteydet.
  4. Valitse Bluetooth.
  5. Napauttamalla Bluetooth-kohtaa voit ottaa Bluetooth-yhteyden käyttöön (kuvake on sininen) tai poistaa yhteyden käytöstä (kuvake on harmaa). Varmista, että toiminto on otettu käyttöön.

Varmista, että puhelimen Wear OS ‑sovellus on käynnissä vähintään taustalla.

Tarkista, että Wear OS ‑sovelluksen ja M600:n välillä on Bluetooth-yhteys.

M600:n ja Wear OS ‑sovelluksen välisen yhteyden tarkistaminen

1. Avaa Wear OS ‑sovellus puhelimessasi.
  2. Vasemmassa yläkulmassa pitäisi lukea Polar M600, yhdistetty.

Jos yhteyden tila on Polar M600, yhdistä uudelleen napauttamalla kellon korttia:

1. Pyyhkäisemällä M600:n näyttöä aloitusnäytön alareunasta ylöspäin näet ilmoituksen, joka kehottaa muodostamaan yhteyden uudelleen.
  2. Muodosta yhteys napauttamalla ilmoituksen alareunassa olevaa uudelleenyhdistämisen kuvaketta.

Katso lisää vinkkejä älykellon ja puhelimen yhdistämiseen uudelleen täältä.

Käynnistä M600 ja puhelin uudelleen.

M600:n käynnistäminen uudelleen

1. Pidä laitteen sivussa olevaa virtapainiketta painettuna, kunnes Polar-logo tulee näyttöön.

iPhonen käynnistäminen uudelleen

1. Pidä lepotila-/aktivointipainiketta painettuna, kunnes liukusäädin ilmestyy näyttöön.
  2. Sammuta virta vetämällä liukusäädintä.
  3. Kun puhelin on sammutettu, pidä lepotila-/aktivointipainiketta painettuna, kunnes Apple-logo ilmestyy näyttöön.

Palauta M600:n tehdasasetukset.

Jos mikään edellä olevista ohjeista ei korjaa ongelmaa, voit kokeilla yhteyden poistamista ja M600:n tehdasasetusten palauttamista.

Huomaa, että tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot ja asetukset M600:sta. Laitteen asetukset on määritettävä uudelleen henkilökohtaista käyttöä varten.

M600:n ja puhelimen välisen yhteyden poistaminen

1. Napauta puhelimesi Asetukset-sovelluksessa kohtaa Bluetooth.
  2. Etsi luettelosta Wear OS ‑laitteesi ja valitse ”i”.
  3. Poista yhteys napauttamalla kohtaa Unohda tämä laite.
  4. Vahvista yhteyden poisto napauttamalla kohtaa Unohda laite.

M600:n tehdasasetusten palauttaminen

1. Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä aloitusnäytössä näytön yläreunasta alaspäin.
  2. Napauta Asetukset-kuvaketta.
  3. Etsi Järjestelmä-kohta ja napauta sitä.
  4. Valitse Katkaise yhteys & nollaa.
  5. Vahvista tehdasasetusten palauttaminen napauttamalla tarkistusmerkkikuvaketta.

M600:n ja puhelimen yhdistäminen uudelleen

1. Avaa puhelimesi Wear OS ‑sovellus ja napauta kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse Yhdistä uusi rannelaite.
  3. Yhdistä M600 ja puhelin uudelleen seuraamalla näytössä esitettäviä ohjeita tai katso M600:n käyttöohjeet.

Muista yhdistää Polar-sovellus Polar Flow ‑sovellukseen uudelleen, jotta voit määrittää M600:n asetukset valmiiksi:

M600:ssa olevan Polar-sovelluksen yhdistäminen uudelleen puhelimessa olevaan Polar Flow ‑sovellukseen

1. Avaa Polar Flow ‑sovellus puhelimessasi.
  2. Avaa M600:n Polar-sovellus painamalla etupainiketta. Napauta seuraavaksi puhelimessasi Aloita-kohtaa.
  3. Valitse, pidätkö M600-laitetta vasemmassa vai oikeassa ranteessasi. Napauta sitten Tallenna ja synkronoi -kohtaa.
  4. ”Asetusten määrittäminen suoritettu” tulee näyttöön, kun M600:ssa oleva Polar-sovellus on yhdistetty uudelleen puhelimessa olevaan Polar Flow ‑sovellukseen.

Chat
Chat