M600:n ja puhelimen uudelleen yhdistämisen vianetsintä

Jos katkenneen Bluetooth-yhteyden palauttamisessa M600:n ja yhdistetyn puhelimen välillä on ongelmia, voit saada apua seuraavista vinkeistä.

Jos ongelmia esiintyy, kun älykello yhdistetään puhelimeen ensimmäistä kertaa, kokeile M600:n ja puhelimen yhdistämistä näiden ohjeiden avulla.

Android-puhelinten käyttäjät

Varmista, että puhelin ja M600 ovat Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella.

Puhelin ja M600 voivat olla enintään 5 metrin (~15 jalan) etäisyydellä toisistaan, jotta Bluetooth-yhteys toimii. Jotkin fyysiset esteet, kuten seinät tai ovet, saattavat estää Bluetooth-signaalin vastaanottamisen. Bluetooth-yhteys toimii parhaiten, kun puhelimen ja älykellon välillä ei ole fyysisiä esteitä.

Tarkista puhelimesi Bluetooth-asetus.

Puhelimen Bluetooth-yhteyden tarkistaminen

1. Avaa Asetukset.
  2. Siirry kohtaan Langattomat yhteydet ja valitse Bluetooth.
  3. Varmista, että valitsin on Päällä-tilassa. Jos valitsin on Pois-tilassa, ota Bluetooth käyttöön napauttamalla valitsinta.

Tarkista M600:n Bluetooth-asetus.

M600:n Bluetooth-yhteyden tarkistaminen

1. Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä M600:n aloitusnäyttöä yläreunasta alaspäin.
  2. Napauta asetuskuvaketta.
  3. Etsi Yhteydet-kohta ja napauta sitä.
  4. Valitse Bluetooth.
  5. Napauttamalla Bluetooth-kohtaa voit ottaa Bluetooth-yhteyden käyttöön (valitsin on sininen) tai poistaa yhteyden käytöstä (valitsin on harmaa). Varmista, että Bluetooth on otettu käyttöön.

Tarkista, että Wear OS ‑sovelluksen ja M600:n välillä on Bluetooth-yhteys.

M600:n ja Wear OS ‑sovelluksen välisen yhteyden tarkistaminen

1. Avaa Wear OS ‑sovellus puhelimessasi.
  2. Varmista, että vasemmassa yläkulmassa lukee Polar M600, yhdistetty.

Jos yhteyden tila on Polar M600, ei Bluetooth-yhteyttä:

1. Napsauta asetuskuvaketta sovelluksen oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse Laitteen asetukset ‑kohdassa Polar M600.
  3. Varmista, että ylin valitsin on Yhdistetty-tilassa. Jos valitsin on Ei Bluetooth yhteyttä ‑tilassa, yhdistä Wear OS ‑sovellus M600-laitteeseen napauttamalla valitsinta.

Jos yhteyden tila on Polar M600, yritetään muodostaa yhteyttä…

Wear OS ‑sovelluksen Bluetooth-yhteys M600-laitteeseen on otettu käyttöön, mutta yhteyden muodostaminen ei onnistu. Yritä ratkaista ongelma ohjeiden avulla.

Ota M600:n lentokonetila käyttöön ja poista lentokonetila käytöstä.

Yritä korjata puhelimen ja M600:n välinen yhteys ottamalla M600:n lentokonetila käyttöön ja poistamalla lentokonetila käytöstä.

M600:n lentokonetilan ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

1. Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä aloitusnäytössä näytön yläreunasta alaspäin.
  2. Napauta lentokonekuvaketta ja ota lentokonetila käyttöön (kuvake on valkoinen) tai poista lentokonetila käytöstä (kuvake on harmaa). Varmista, että lentokonetila on poistettu käytöstä.

Käynnistä M600 ja puhelin uudelleen.

M600:n käynnistäminen uudelleen

1. Pidä laitteen sivussa olevaa virtapainiketta painettuna, kunnes Polar-logo tulee näyttöön.

Puhelimen käynnistäminen uudelleen

1. Pidä virtapainiketta painettuna.

Palauta Polar M600:n tehdasasetukset.

Jos yllä esitetyt ohjeet eivät korjaa ongelmaa, kokeile M600:n ja puhelimen välisen yhteyden poistamista sekä M600:n käynnistämistä uudelleen.

Huomaa, että tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot ja asetukset M600:sta. Laitteen asetukset on määritettävä uudelleen henkilökohtaista käyttöä varten.

M600:n ja puhelimen välisen yhteyden poistaminen sekä M600:n tehdasasetusten palauttaminen

1. Avaa Asetukset puhelimesi Wear OS ‑sovelluksessa.
  2. Valitse Laitteen asetukset ‑kohdassa Polar M600.
  3. Valitse POISTA YHTEYS KELLOON.
  4. Vahvista yhteyden poisto napauttamalla kohtaa POISTA YHTEYS KELLOON. Kellon tehdasasetukset palautetaan samalla.

M600:n ja puhelimen yhdistäminen uudelleen

1. Avaa Wear OS ‑sovellus puhelimessasi.
  2. Yhdistä M600 ja puhelin uudelleen seuraamalla näytössä esitettäviä ohjeita tai katso M600:n käyttöohjeet.

Muista yhdistää Polar-sovellus Polar Flow ‑sovellukseen uudelleen, jotta voit määrittää M600:n asetukset valmiiksi:

M600:ssa olevan Polar-sovelluksen yhdistäminen uudelleen puhelimessa olevaan Polar Flow ‑sovellukseen

1. Avaa Polar Flow ‑sovellus puhelimessasi.
  2. Valitse, pidätkö M600-laitetta vasemmassa vai oikeassa ranteessasi ja napauta sitten Jatka-kohtaa.
  3. ”Asetusten määrittäminen suoritettu” tulee näyttöön, kun M600:ssa oleva Polar-sovellus on yhdistetty uudelleen puhelimessa olevaan Polar Flow ‑sovellukseen.

iPhone-käyttäjät

Varmista, että puhelin ja M600 ovat Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella.

Puhelin ja M600 voivat olla enintään 5 metrin (~15 jalan) etäisyydellä toisistaan, jotta Bluetooth-yhteys toimii. Jotkin fyysiset esteet, kuten seinät tai ovet, saattavat estää Bluetooth-signaalin vastaanottamisen. Bluetooth-yhteys toimii parhaiten, kun puhelimen ja älykellon välillä ei ole fyysisiä esteitä.

Tarkista puhelimesi Bluetooth-asetus.

Puhelimen Bluetooth-yhteyden tarkistaminen

1. Avaa Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Bluetooth.
  3. Varmista, että Bluetooth on otettu käyttöön.

Tarkista M600:n Bluetooth-asetus.

M600:n Bluetooth-yhteyden tarkistaminen

1. Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä M600:n aloitusnäyttöä yläreunasta alaspäin.
  2. Napauta asetuskuvaketta.
  3. Etsi Yhteydet-kohta ja napauta sitä.
  4. Valitse Bluetooth.
  5. Napauttamalla Bluetooth-kohtaa voit ottaa Bluetooth-yhteyden käyttöön (valitsin on sininen) tai poistaa yhteyden käytöstä (valitsin on harmaa). Varmista, että Bluetooth on otettu käyttöön.

Varmista, että puhelimen Wear OS ‑sovellus on käynnissä vähintään taustalla.

Tarkista, että Wear OS ‑sovelluksen ja M600:n välillä on Bluetooth-yhteys.

M600:n ja Wear OS ‑sovelluksen välisen yhteyden tarkistaminen

1. Avaa Wear OS ‑sovellus puhelimessasi.
  2. Vasemmassa yläkulmassa pitäisi lukea Polar M600, yhdistetty.

Jos yhteyden tila on Polar M600, yhdistä uudelleen napauttamalla kellon korttia:

1. Pyyhkäisemällä M600:n näyttöä aloitusnäytön alareunasta ylöspäin näet ilmoituksen, joka kehottaa muodostamaan yhteyden uudelleen.
  2. Muodosta yhteys napauttamalla ilmoituksen alareunassa olevaa uudelleenyhdistämisen kuvaketta.

Ota M600:n lentokonetila käyttöön ja poista lentokonetila käytöstä.

Yritä korjata puhelimen ja M600:n välinen yhteys ottamalla M600:n lentokonetila käyttöön ja poistamalla lentokonetila käytöstä.

M600:n lentokonetilan ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

1. Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä aloitusnäytössä näytön yläreunasta alaspäin.
  2. Napauta lentokonekuvaketta ja ota lentokonetila käyttöön (kuvake on valkoinen) tai poista lentokonetila käytöstä (kuvake on harmaa). Varmista, että lentokonetila on poistettu käytöstä.

Käynnistä M600 ja puhelin uudelleen.

M600:n käynnistäminen uudelleen

1. Pidä laitteen sivussa olevaa virtapainiketta painettuna, kunnes Polar-logo tulee näyttöön.

Puhelimen käynnistäminen uudelleen

1. Pidä lepotila-/aktivointipainiketta painettuna, kunnes liukusäädin ilmestyy näyttöön.
  2. Sammuta virta vetämällä liukusäädintä.
  3. Kun puhelin on sammutettu, pidä lepotila-/aktivointipainiketta painettuna, kunnes Apple-logo ilmestyy näyttöön.

Palauta Polar M600:n tehdasasetukset.

Jos yllä esitetyt ohjeet eivät korjaa ongelmaa, kokeile M600:n ja puhelimen välisen yhteyden poistamista sekä M600:n käynnistämistä uudelleen.

Huomaa, että tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot ja asetukset M600:sta. Laitteen asetukset on määritettävä uudelleen henkilökohtaista käyttöä varten.

M600:n ja puhelimen välisen yhteyden poistaminen

1. Napauta puhelimesi Asetukset-sovelluksessa kohtaa Bluetooth.
  2. Etsi luettelosta Wear OS ‑laitteesi ja valitse ”i”.
  3. Poista yhteys napauttamalla kohtaa Unohda tämä laite.
  4. Vahvista yhteyden poisto napauttamalla kohtaa Unohda laite.

M600:n tehdasasetusten palauttaminen

1. Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä aloitusnäytössä näytön yläreunasta alaspäin.
  2. Napauta Asetukset-kuvaketta.
  3. Etsi Järjestelmä-kohta ja napauta sitä.
  4. Valitse Katkaise yhteys & nollaa.
  5. Vahvista tehdasasetusten palauttaminen napauttamalla tarkistusmerkkikuvaketta.

M600:n ja puhelimen yhdistäminen uudelleen

1. Avaa puhelimesi Wear OS ‑sovellus ja napauta kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse Yhdistä uusi rannelaite.
  3. Yhdistä M600 ja puhelin uudelleen seuraamalla näytössä esitettäviä ohjeita tai katso M600:n käyttöohjeet.

Muista yhdistää Polar-sovellus Polar Flow ‑sovellukseen uudelleen, jotta voit määrittää M600:n asetukset valmiiksi:

M600:ssa olevan Polar-sovelluksen yhdistäminen uudelleen puhelimessa olevaan Polar Flow ‑sovellukseen

1. Avaa Polar Flow ‑sovellus puhelimessasi.
  2. Avaa M600:n Polar-sovellus painamalla etupainiketta. Napauta seuraavaksi puhelimessasi Aloita-kohtaa.
  3. Valitse, pidätkö M600-laitetta vasemmassa vai oikeassa ranteessasi. Napauta sitten Tallenna ja synkronoi -kohtaa.
  4. ”Asetusten määrittäminen suoritettu” tulee näyttöön, kun M600:ssa oleva Polar-sovellus on yhdistetty uudelleen puhelimessa olevaan Polar Flow ‑sovellukseen.

Chat
Chat