Polar Team Pro -järjestelmän vianetsintä

Team Pro -sovellukseen kirjauduttaessa Kirjautuminen epäonnistui (Verkkoyhteysvirhe. Yritä uudelleen.) tulee näyttöön.

Varmista, että olet yhteydessä Internetiin, ja yritä uudelleen.

Polar Pro -sensorin näyttö on tyhjä, kun se on puettu päälle. Sykesymbolia tai pelaajan numeroa ei näy.

• Varmista, että sensori on puettu oikein.
  • Onko kiinnitysvyön elektrodipinnat kostutettu?
  • Oletko pukenut sensorin päällesi oikein päin?
  • Onko kiinnitysvyö napakasti rintakehääsi vasten?
  • Onko kiinnitysvyön elektrodipintojen ja ihosi välinen kosketus riittävän hyvä?

Kokeile seuraavaa:

• Kastele kiinnitysvyön elektrodipinnat ja kiinnitä vyö napakasti rintakehäsi ympärille.
  • Siirrä harjoitustiedot sensorista synkronoimalla se Team Pro -sovelluksen kanssa.
  • Lataa sensori.

GPS-satelliitteja ei löydy.

Varmista, että käytössä on oikea lajiprofiili. GPS ei ole käytössä sisälajeissa.

Syketiedot eivät näy Team Pro -sovelluksessa.

• Varmista, että sensori on puettu oikein.
  • Varmista, että kullakin pelaajalla on oikea sensori.
  • Varmista, että iPadin Bluetooth-toiminto on päällä.

Polar Pro -sensori ei lataudu.

Varmista, että sensori on napsautettu oikein paikalleen.

Tiedot eivät synkronoidu sovelluksesta verkkopalveluun.

Varmista, että iPad on yhteydessä Internetiin.