Bluetooth® Smart -poljinnopeussensorin vianetsintä

Oletko yhdistänyt poljinnopeussensorin V800-harjoitustietokoneeseen?

Poljinnopeussensori voidaan yhdistää V800-harjoitustietokoneeseen kahdella tavalla:

1. Siirry harjoituksen aloitustilaan painamalla ALOITA-painiketta ajannäyttötilassa.
  2. V800 alkaa etsiä poljinnopeussensoria. Aktivoi sensori pyörittämällä kampea muutaman kerran. Sensorissa vilkkuva punainen valo ilmoittaa, että laite on aktivoitu.
  3. Laitteen ID Yhdistä Polar CAD xxxxxxxx tulee näyttöön. Valitse Kyllä.
  4. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.
  5. Sensori liitetty: tulee näyttöön. Valitse Pyörä 1 tai Pyörä 2. Vahvista painamalla ALOITA.

tai

1. Siirry kohtaan Yleisasetukset > Yhdistä ja synkkaa > Yhdistä uusi laite ja paina ALOITA.
  2. V800 alkaa etsiä poljinnopeussensoria. Aktivoi sensori pyörittämällä kampea muutaman kerran. Sensorissa vilkkuva punainen valo ilmoittaa, että laite on aktivoitu.
  3. Kun poljinnopeussensori löytyy, Polar CAD xxxxxxxx tulee näyttöön.
  4. Paina ALOITA-painiketta. Yhdistetään tulee näyttöön.
  5. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.
  6. Sensori liitetty: tulee näyttöön. Valitse Pyörä 1 tai Pyörä 2. Vahvista painamalla ALOITA.

Välähtääkö sensorin valo, kun poljinnopeusmagneetti kulkee sen ohi?

Valo osoittaa, että poljinnopeussensori on sijoitettu oikein ja että sensori on toiminnassa. Katso lisätietoja sijoittamisesta poljinnopeussensorin käyttöohjeesta tai asennusvideosta.