Polar-tilin poistaminen

Voit sulkea Polar-tilisi osoitteessa https://account.polar.com.

Jos suljet tilisi, kaikki harjoitus- ja henkilötietosi poistetaan tietokannastamme pysyvästi.

Huomaa, että tilisi sulkeminen vaikuttaa kaikkeen Polar-tilisi sisältöön, mukaan lukien Polar Flow -palvelun sekä uutiskirjeen tilaukseen. Kaikki Polarin tietokannoissa olevat tietosi, harjoitustiedot mukaan lukien, poistetaan.

Jos Polar-tilissä käyttämäsi sähköpostiosoite on rekisteröity myös Polar Club-, Polar Team Pro- tai Polar GoFit -palvelun ylläpitäjäksi, et voi sulkea tiliäsi heti. Tarkista seuraavat toimintaohjeet.

Polar Club

Ota yhteys Polar-asiakaspalveluun.

Polar GoFit

Jos et ole yhteyshenkilönä toimiva opettaja:

1. Kirjaudu Polar GoFit -palveluun.
  2. Siirry kohtaan Koulu Opettaja.
  3. Etsi tilisi luettelosta ja napsauta Poista.

Jos olet yhteyshenkilönä toimiva opettaja:

1. Kirjaudu Polar GoFit -palveluun.
  2. Siirry kohtaan Koulu Opettaja.
  3. Määritä toinen opettaja yhteyshenkilöksi.
  4. Poista opettajatilisi napsauttamalla Opettajat-näkymässä nimesi vieressä olevaa Poista-kohtaa.

Jos tiliin ei ole lisätty muita opettajia, jotka voisit määrittää yhteyshenkilöksi, tai koululla on lisenssi vain yhdelle opettajalle, ota yhteys Polar-asiakaspalveluun.

Polar Team Pro

• Jos jollakin toisella käyttäjällä on ylläpitäjän oikeudet, pyydä toista käyttäjää poistamaan ylläpitäjän oikeutesi kohdassa Organisaation asetukset > Valmentajat.
  • Jos muita ylläpitäjiä ei ole, voit määrittää jonkun valmentajan ylläpitäjäksi ja pyytää häntä poistamaan ylläpitäjän oikeudet sinulta.
  • Jos tilauksesi on päättynyt yli kaksi vuotta sitten, et voi enää muuttaa asetuksia. Ota yhteys Polar-asiakaspalveluun.
  • Ylläpitäjä ei voi muuttaa omaa rooliaan valmentajaksi tai poistaa itseään organisaatiosta.