Älykkäät ilmoitukset -toiminto ei toimi Polar Loop 2 -laitteessani (Polar Flow -sovelluksen Android-versio).

Ilmoitusten saaminen puhelimesta Polar Loop 2 -laitteeseen edellyttää, että käytössäsi on Polar Flow -mobiilisovelluksen Android-versio, johon Polar Loop 2 on yhdistetty. Puhelimessa on oltava Android-versio 5.0 tai uudempi ja Polar Loop 2:ssa on oltava uusin laiteohjelmistoversio.

Jos Älykkäät ilmoitukset -toiminto ei toimi tai lakkaa toimimasta, noudata seuraavia ohjeita yksi kerrallaan:

1. Varmista ensin, että puhelimesi on enintään 10 metrin päässä Polar Loop 2:sta. Varmista myös, että Polar Loop 2:n ja puhelimen välissä ei ole esteitä.

2. Varmista, että Polar Flow -sovellus on käynnissä puhelimessasi.

3. Synkronoi Polar Loop 2 ja Polar Flow -sovellus napauttamalla Polar Loop 2:n kosketuspainiketta. Tämä aktivoi Bluetooth-yhteyden.

4. Tarkista Polar Flow -mobiilisovelluksen kohdasta Asetukset > Ilmoitukset, että
    >> olet ottanut Älykkäät ilmoitukset käyttöön
    >> Älä häiritse -toiminto ei estä ilmoituksia
    >> et ole estänyt tiettyjen sovellusten ilmoituksia Estä sovellukset -kohdassa
    >> Polar Loop 2 on käytössä mobiilisovelluksen kohdassa Asetukset > Tuotteet.

Jos olet muuttanut edellä kuvattuja asetuksia, muista synkronoida Polar Loop 2 ja mobiilisovellus napauttamalla Polar Loop 2:n kosketuspainiketta.

5. Jos et saa tietyn sovelluksen (esim. WhatsApp-sovelluksen) ilmoituksia, tarkista, että olet sallinut ilmoitukset sovelluksessa. Se onnistuu mobiilisovelluksen asetusten tai Android-puhelimen sovellusten ilmoitusasetusten kautta. Katso sovellusten ilmoitusten asetuksia koskevia lisäohjeita puhelimesi käyttöohjeesta.

6. Tarkista puhelimesi ilmoitusten käyttöoikeusasetuksista, että olet antanut Polar Flow -sovellukselle pääsyn puhelimesi ilmoituksiin. Katso lisäohjeita puhelimesi käyttöohjeesta.

7. Käynnistä puhelin uudelleen, avaa Polar Flow -mobiilisovellus ja napauta Polar Loop 2:n kosketuspainiketta.

8. Nollaa Polar Loop 2:n Bluetooth. Katso ohjeet aiheeseen liittyvää asiakirjalinkkiä napsauttamalla.

9. Nollaa Polar Loop 2. Katso ohjeet aiheeseen liittyvää asiakirjalinkkiä napsauttamalla.

Jos Polar Flow -sovellus on liitetty useisiin Polar-tuotteisiin, suosittelemme Älykkäät ilmoitukset -toiminnon käyttöä vain yhdessä tuotteessa. Tämä varmistaa, että Älykkäät ilmoitukset -toiminto toimii oikein.

Olemme testanneet toiminnon muutamissa yleisimmissä puhelinmalleissa. Näitä ovat esimerkiksi Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Nexus 5, LG G4 ja Sony Xperia Z3. Toiminnassa voi olla eroja muissa puhelinmalleissa, joissa on Android 5.0.