Älykkäät ilmoitukset -toiminto ei toimi Polar Loop 2 -laitteessani (Polar Flow app iOS).

Ilmoitusten saaminen puhelimesta Polar Loop 2 -laitteeseen edellyttää, että käytössäsi on Polar Flow -mobiilisovelluksen iOS-versio, johon Polar Loop 2 on yhdistetty.

Jos Älykkäät ilmoitukset -toiminto ei toimi tai lakkaa toimimasta, noudata seuraavia ohjeita yksi kerrallaan:

1. Varmista ensin, että puhelimesi on enintään 10 metrin päässä Polar Loop 2:sta.

2. Tarkista Polar Flow -mobiilisovelluksesta, että olet ottanut Älykkäät ilmoitukset -toiminnon käyttöön ja että Älä häiritse -toiminto ei estä ilmoituksia. Varmista myös, että Polar Loop 2 on käytössä mobiilisovelluksen kohdassa Asetukset > TUOTTEET. Synkronoi Polar Loop 2 ja mobiilisovellus napauttamalla Polar Loop 2:n kosketuspainiketta.

3. Tarkista Bluetooth-yhteyden tila puhelimestasi.

a) Jos iOS-puhelimesi oikeassa yläkulmassa oleva Bluetooth-kuvake on himmennetty/harmaa, Bluetooth-yhteyttä ei ole. Muodosta yhteys uudelleen napauttamalla Polar Loop 2:n kosketuspainiketta.

b) Jos Bluetooth-kuvake osoittaa, että Bluetooth-yhteys on olemassa (kuvake on valkoinen tai sininen), tarkista puhelimesi Bluetooth-asetuksista, että Polar Loop 2 näkyy LAITTEET-luettelossa ja tilana on Yhdistetty. Jos tilana on Ei yhdistetty, avaa Polar Flow -mobiilisovellus ja napauta Polar Loop 2:n kosketuspainiketta.

4. Käynnistä puhelin uudelleen, avaa Polar Flow -mobiilisovellus ja napauta Polar Loop 2:n kosketuspainiketta.

5. Nollaa Polar Loop 2:n Bluetooth. Katso ohjeet aiheeseen liittyvää asiakirjalinkkiä napsauttamalla.

6. Nollaa Polar Loop 2. Katso ohjeet aiheeseen liittyvää asiakirjalinkkiä napsauttamalla.

Jos Polar Flow -sovellus on liitetty useisiin Polar-tuotteisiin, Älykkäät ilmoitukset -toiminto ei ehkä toimi oikein.