M200:n asetusten määrittäminen mobiililaitteella ei toimi. Mitä teen?

M200:n asetukset on määritettävä matkapuhelimella Polar Flow -sovelluksen kautta, ei mobiililaitteen Bluetooth-asetuksista. Jos olet yhdistänyt M200:n puhelimeesi, poista ensin yhteys ja määritä sitten M200:n asetukset Polar Flow -sovelluksella seuraavien ohjeiden mukaan.

Asetusten määrittäminen mobiililaitteella edellyttää seuraavaa:

• Varmista, että mobiililaite on yhteensopiva Polar Flow -sovelluksen kanssa.
  • Lataa Polar Flow -sovellus App Store- tai Google Play -kaupasta.
  • Ota mobiililaitteen Bluetooth-yhteys käyttöön ja varmista, että laite ei ole lentotilassa.
  • Lataa M200:n ja puhelimesi akku ennen kuin aloitat asetusten määrittämisen.

M200:n asetusten määrittäminen mobiililaitteella ja Polar Flow -sovelluksella

1. Avaa Flow-sovellus mobiililaitteessasi. Se tunnistaa lähistöllä olevan M200:n ja kehottaa sinua yhdistämään laitteet. Hyväksy yhdistämispyyntö ja syötä M200:n näytössä näkyvä Bluetooth-yhdistämiskoodi Flow-sovellukseen.
  2. Luo sitten Polar-tili tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili. Sovellus ohjeistaa tilin luomisessa ja asetusten määrittämisessä. Kun olet määrittänyt kaikki asetukset, napsauta Tallenna ja synkronoi. Mukautetut asetukset synkronoidaan nyt M200-laitteeseen.
  3. Kun synkronointi on valmis, M200:n näyttö aktivoituu ajannäyttötilassa.

M200:n ja Flow-sovelluksen yhdistäminen edellyttää, että M200:ssa on virta päällä.

Jotta saat mahdollisimman tarkat ja henkilökohtaiset aktiivisuus- ja harjoitustiedot, on tärkeää, että määrität asetukset tarkasti. Jos M200-laitteeseen on saatavana laiteohjelmiston päivitys, se kannattaa asentaa tässä vaiheessa. Tämä voi kestää enintään 20 minuuttia.