Tietojen synkronointi Polar Loopin ja Polar Flow -sovelluksen välillä ei onnistu. Mitä teen?

Varmista, että olet sallinut puhelimen sovellusasetuksissa Polar Flow -sovelluksen käyttää sijaintiasi. Android 6:ssa ja uudemmissa laitteissa sijainti on sallittava Bluetooth-laitteiden etsimistä varten.

Jos käytössäsi on useita Polar Flow -sovelluksen kanssa yhteensopivia Polar-laitteita, varmista, että olet määrittänyt Polar Loop 2:n aktiiviseksi laitteeksi Androidin Flow-sovelluksessa. Näin Flow-sovellus osaa muodostaa yhteyden kelloosi. Siirry Flow-sovelluksessa kohtaan Laitteet, valitse Polar Loop 2 ja palaa sitten päävalikkoon.

Jos viimeisimmät aktiviteettisi eivät päivity Polar Flow -sovellukseen, synkronointi on epäonnistunut. Seuraavassa käydään läpi mahdollisia ongelmia

Automaattinen synkronointi

Tiedot synkronoidaan automaattisesti kerran tunnissa. Jos automaattinen synkronointi ei toimi, varmista, että:

• Polar Flow -sovellus on käynnissä ainakin taustalla

• puhelimesi on enintään 10 metrin päässä Polar Loopista

• Bluetooth on kytketty päälle puhelimen asetuksissa ja toimii.

HUOMAA: automaattinen synkronointi ei toimi, jos samalla puhelimella käytetään useita Polar Loop -aktiivisuusrannekkeita.

Manuaalinen synkronointi

Synkronoinnin voi aloittaa painamalla Polar Loopin painiketta, jos edellisestä synkronoinnista on kulunut vähintään 15 minuuttia. Jos synkronointi ei onnistu, toimi seuraavasti:

1. Tarkista, että Bluetooth-yhteys on aktivoitu puhelimesi asetuksista.

2. Älä yritä synkronoida laitetta, kun käytät sykesensoria. Jos sykesensori on lähellä, keskeytä Bluetooth-tiedonsiirto irrottamalla kiinnitysvyö.

3. Jos Polar Loop on kytkettynä tietokoneeseen USB-johdolla, irrota se ja pue Polar Loop ranteeseesi, jotta painike toimii kunnolla.

4. Varmista, että sekä Polar Loopin että puhelimesi akussa on riittävästi virtaa.

Jos olet toiminut jollakin edellä kuvatuista tavoista, muodosta yhteys napauttamalla rannekkeen kosketuspainiketta.

Jos synkronointi ei vieläkään onnistu:

1. kytke Polar Loopin lentotila päälle ja pois päältä katso käyttöohje kohdasta Muut näyttötilat

2. poista ranneke ranteestasi. Peitä rannekkeen liitin sormellasi, napauta rannekkeen painiketta ja aseta ranneke puhelimesi päälle.

3. sulje Polar Flow -sovellus ja käynnistä puhelimesi uudelleen. Käynnistä sitten sovellus uudelleen ja yritä synkronoida tiedot uudelleen.