Tietojen synkronointi Polar-laitteen ja Polar Flow -sovelluksen välillä ei onnistu

Huomaa, että synkronointi voi kestää jonkin aikaa, jos Polar-laitteessasi on paljon aktiivisuus- ja harjoitustietoja.

Kun olet yhdistänyt Polar-laitteen ja Flow-sovelluksen, tavallisesti helpoin tapa synkronoida ne on pitää harjoituslaitteen TAKAISIN-painiketta painettuna.

Varmista ensin, että mobiililaitteessasi on Flow-sovelluksen uusin versio ja että Polar-laitteessasi on uusin laiteohjelmisto. Varmista myös, että Flow-sovellus on käynnissä mobiililaitteessasi, ja pidä se etualalla.

Yritä korjata synkronointiongelma kokeilemalla seuraavia ohjeita yksi kerrallaan. Yritä synkronointia uudelleen kutakin ohjetta kokeiltuasi. Jos synkronointi epäonnistuu edelleen, kokeile seuraavia vaiheita.

1. Kytke mobiililaitteesi Bluetooth-yhteys pois päältä ja takaisin päälle.
  2. Käynnistä mobiililaitteesi ja Polar-laitteesi uudelleen. Käynnistä Polar-laite uudelleen pitämällä YLÖS-, ALAS-, TAKAISIN- ja VALO-painikkeita painettuina samanaikaisesti viiden sekunnin ajan, kunnes Polar-animaatio tulee näyttöön. Vaihtoehtoisesti siirry kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Tietoja kellosta ja valitse Käynnistä kello uudelleen.
  3. Poista yhteys Polar-laitteen ja mobiililaitteesi väliltä ja yhdistä ne uudelleen.
    1. Poista Polar-laite mobiililaitteesi yhdistettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta seuraavasti:
      iPhone: Asetukset > Bluetooth, paina i ja Unohda tämä laite.
      Android: Asetukset > Bluetooth > valitse Polar-laite ja Unohda tämä laite.
    2. Siirry Polar-laitteessa kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistetyt laitteet (tai Poista yhteydet). Valitse mobiililaitteesi (iPhone tai Android) ja Poistetaanko yhteys? > Kyllä.
    3. Yhdistä Polar-laite uudelleen pitämällä TAKAISIN-painiketta painettuna. Odota hetki ja syötä sitten Polar-laitteen antama PIN-koodi mobiililaitteeseesi.
      HUOMAA: ÄLÄ yhdistä Polar-laitetta puhelimen Bluetooth-valikon kautta.

Jos käytössäsi on Androidin versio 6.0 tai uudempi, varmista, että olet sallinut puhelimen sovellusasetuksissa Polar Flow -sovelluksen käyttää sijaintiasi. Muuten Android-laite ei tunnista Polar-laitettasi eikä pysty muodostamaan yhteyttä siihen.
    Jos käytät Androidia ja käytössäsi on useampi kuin yksi Polar-laite, aktivoi Laitteet-valikossa se laite, jonka haluat synkronoida.

4. Kytke Polar-laitteen lentotila päälle ja pois päältä: Asetukset > Yleisasetukset > Lentotila.
  5. Asenna Polar Flow-sovellus uudelleen mobiililaitteeseesi:
    1. Siirry mobiililaitteessasi kohtaan Asetukset > Bluetooth ja varmista, että asetuksena on PÄÄLLÄ. Poista Polar-laitteesi mobiililaitteesi Bluetooth-asetusvalikosta. HUOMAUTUS: Tämä vaihe on tärkeä erityisesti iOS-laitteissa, sillä uutta yhdistämistä ei voi tehdä Flow-sovelluksessa, ennen kuin aiempi yhteys on poistettu Bluetooth-laitteiden luettelosta.
    2. Poista Bluetooth käytöstä mobiililaitteestasi.
    3. Kirjaudu ulos Flow-sovelluksesta ja poista se mobiililaitteestasi.
    4. Käynnistä mobiililaitteesi uudelleen.
    5. Ota Bluetooth-yhteys uudelleen käyttöön mobiililaitteessasi.
    6. Asenna sovellus uudelleen App Store- tai Google Play -kaupasta ja kirjaudu sisään Flow-tiliisi.
    7. Avaa Flow-sovellus. Yhdistä Polar-laite ja Flow-sovellus pitämällä Polar-laitteen Takaisin-painiketta painettuna. Odota hetki ja syötä sitten Polar-laitteen antama PIN-koodi mobiililaitteeseesi. Älä yhdistä Polar-laitetta puhelimen Bluetooth-valikon kautta. Yhdistäminen on tehtävä Flow-sovelluksen kautta!
  6. Palauta Polar-laitteen tehdasasetukset.