Tilaa Polar Club

1. Aloita tilaamalla Polar Club -tili osoitteesta polar.com/club. Tilaus alkaa 30 päivän ilmaisella kokeilulla. Voit perua tilauksesi milloin tahansa kokeilun aikana ilman kustannuksia.
  2. Valitse kuntokeskuksesi sijainti ja valitse sitten Rekisteröi kuntokeskus.
  3. Luo Polar-tili tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili. Jos olet jo luonut tilin rekisteröitymällä johonkin Polar-verkkopalveluun tai -mobiilisovellukseen tai ottaessasi tuotteesi käyttöön, voit käyttää samaa käyttäjätunnusta ja salasanaa myös Polar Club -verkkopalvelussa. Voit rekisteröityä Polar-verkkopalveluihin vain kerran samalla sähköpostiosoitteella. Käyttäjätunnus on aina sähköpostiosoitteesi.
  4. Kuntokeskuksen tiedot: Täytä kuntokeskuksen tiedot. Tässä ilmoitettua kuntokeskuksen sähköpostiosoitetta käytetään laskujen ja muiden tilausta koskevien tietojen lähettämiseen.
  5. Tilauksen tiedot: Valitse maksutapa ja syötä laskutusosoite, jos se on eri kuin esitäytetty kuntokeskuksen osoite. Lue Käyttöehdot ja hyväksy ne merkitsemällä valintaruutu.
  6. Maksaminen: Tarkista maksuyhteenveto ja lisätiedot. Kun tilaus on valmis, avautuu tilauksen yhteenvetosivu, jolta voit tulostaa yhteenvedon ja siirtyä kuntokeskuksesi aloitussivulle.
  7. Kuntokeskuksen sähköpostiosoitteeseen lähetetään viesti, jossa on ohjeet käytön aloittamiseen. 30 päivän ilmainen kokeilujakso alkaa välittömästi.