Tunneille ilmoittautuminen

Verkkoilmoittautuminen Flow-verkkopalvelussa

Kuntokeskuksen jäsenillä on oltava Polar-tilit, jotta he voivat ilmoittautua tunneille. He voivat luoda tilit Polar Flow -verkkopalvelussa osoitteessa flow.polar.com. Tiliä luodessaan jäsenet voivat syöttää henkilökohtaiset tietonsa (sukupuoli, paino, pituus), jotka tarvitaan kalorinkulutuksen laskentaa ja harjoituksesta annettavaa palautetta varten.

1. Kuntokeskus löytyy kohdasta Yhteisö > Kuntokeskukset. Etsi kuntokeskus jollakin seuraavista hakuehdoista: laji, kuntokeskuksen sijainti tai vapaa tekstihaku.

2. Jäsenet voivat valita napsauttamalla tunnin, jolle haluavat ilmoittautua. Osallistumisen voi peruuttaa napsauttamalla tuntia uudelleen. Jäsenet voivat kirjautua tunneille verkkopalvelussa enintään viikkoa etukäteen.

Ilmoittautuminen sovelluksen avulla

Siirry Polar Club -sovelluksessa kohtaan Lisää > Asiakkaan kirjautuminen ja avaa Asiakkaan kirjautuminen -sivu.

Vaihtoehto 1: Ilmoittaudu tunneille

1. Kuluvan päivän Polar Club -tuntien luettelo tulee näyttöön napauttamalla Kirjaudu tunneille -painiketta. Jos tunti on täynnä eikä sille voi ilmoittautua, se näkyy harmaana.

2. Tunti valitaan napauttamalla sitä. Tunnin valinnan jälkeen Polar Club -sovellus alkaa etsiä yhteensopivia laitteita.
  • Jäsenet, jotka ovat yhdistäneet oman laitteensa Polar Flow -tiliinsä ja joilla on sensori yllään kirjautumisen aikana: Kun Polar Club -sovellus löytää sensorin, jäsentä pyydetään valitsemaan tilinsä luettelosta. Kun tili on valittu, kirjautuminen on suoritettu loppuun.
  • Jäsenet, joilla on oma laitteensa yllään mutta jotka eivät vielä ole yhdistäneet oman sitä Polar Flow -tiliinsä: Polar Club -sovellus kysyy, haluaako jäsen yhdistää laitteensa Polar-tiliinsä voidakseen kirjautua sisään nopeammin seuraavalla kerralla, ja pyytää sen jälkeen jäsentä kirjautumaan Polar-tiliinsä. Kun jäsen on kirjautunut Polar-tiliinsä, kirjautuminen on suoritettu loppuun.
  • Jäsenet, joiden on lainattava sykesensoria kuntokeskuksesta: Jos olet rekisteröinyt lainattavia sykesensoreita Polar Club -sovellukseen, käytettävissä olevien sensoreiden luettelo tulee näyttöön napauttamalla Lainaa sensori -kohtaa. Jäsenet voivat valita sensorin napauttamalla. Sen jälkeen Polar Club -sovellus pyytää jäsentä kirjautumaan Polar-tiliinsä. Kun jäsen on kirjautunut Polar-tiliinsä, kirjautuminen on suoritettu loppuun.

Vaihtoehto 2: Luo uusi Polar-tili ja kirjaudu tunneille

Kannattaa harkita erillistä iPadia jäsenille, joiden on luotava Polar-tili ennen tunneille kirjautumista. Tämä auttaa välttämään jonoja vastaanotossa ja antaa jäsenille rauhallisemman tilaisuuden tilin luomiseen.

Kuntokeskuksen jäsenet voivat luoda Polar-tilin sovelluksessa kirjautuessaan tunnille ensimmäisen kerran. Kun Asiakkaan kirjautuminen -sivun Luo uusi Polar-tili -linkkiä napautetaan, avautuu lomake, joka jäsenen on täytettävä.

• Syntymäaika tarvitaan maksimisykkeen arviointia varten. Maksimisyke arvioidaan yleisesti käytetyn kaavan avulla: 220 miinus ikäsi. Arvoa voidaan muuttaa tarvittaessa.
  • Henkilökohtaiset tiedot – sukupuoli, paino, pituus – tarvitaan kalorinkulutuksen laskentaa ja harjoituksesta annettavaa palautetta varten.

Luotuaan tilin jäsen voi valita tunnin, jolle haluaa kirjautua. Tunti valitaan napauttamalla sitä. Tunnin valinnan jälkeen Polar Club -sovellus alkaa etsiä yhteensopivia laitteita.

• Jäsenet, joilla on oma laitteensa yllään mutta jotka eivät vielä ole yhdistäneet oman sitä Polar Flow -tiliinsä: Polar Club -sovellus kysyy, haluaako jäsen yhdistää laitteensa Polar-tiliinsä voidakseen kirjautua sisään nopeammin seuraavalla kerralla, ja pyytää sen jälkeen jäsentä kirjautumaan Polar-tiliinsä. Kun jäsen on kirjautunut Polar-tiliinsä, kirjautuminen on suoritettu loppuun.
  • Jäsenet, joiden on lainattava sykesensoria kuntokeskuksesta: Jos olet rekisteröinyt lainattavia sykesensoreita Polar Club -sovellukseen, käytettävissä olevien sensoreiden luettelo tulee näyttöön napauttamalla Lainaa sensori -kohtaa. Jäsenet voivat valita sensorin napauttamalla. Sen jälkeen Polar Club -sovellus pyytää jäsentä kirjautumaan Polar-tiliinsä. Kun jäsen on kirjautunut Polar-tiliinsä, kirjautuminen on suoritettu loppuun.