Vaatimukset ja suositeltu kokoonpano

Tässä on yhteenveto siitä, mitä tuntien vetäminen Polar Club -järjestelmän avulla edellyttää:

Suositeltu kokoonpano

1. iPad ohjaajan käyttöön

Ohjaaja aloittaa harjoituksen tällä iPadilla. Sen avulla ohjaaja myös näkee osallistujien sykkeet harjoituksen aikana.

2. Videoprojektori tai televisio

Jos haluat, että osallistujat näkevät sykkeensä harjoituksen aikana, liitä tämä iPad videoprojektoriin tai televisioon yhteensopivalla johdolla ja/tai sovittimella. Jos haluat käyttää Apple TV:tä ja AirPlayta, noudata iPadin ohjeita.

3. Verkkoilmoittautuminen

Verkkoilmoittautuminen antaa jäsenille mahdollisuuden ilmoittautua tunneille Flow-verkkopalvelussa enintään viikkoa etukäteen. Voit ottaa verkkoilmoittautumisen käyttöön tai pois käytöstä Polar Club -verkkopalvelun Asetukset-kohdassa.

4. Yksi tai kaksi iPadia kuntokeskuksen vastaanottoon asiakkaiden kirjautumista varten

Kannattaa harkita erillisiä iPadeja jäsenille, joilla on jo Polar-tili, ja jäsenille, joiden on luotava Polar-tili ennen tunneille ilmoittautumista. Tämä auttaa välttämään jonoja vastaanotossa ja antaa jäsenille rauhallisemman tilaisuuden tilin luomiseen.