Polar M200:n synkronointi ei käynnisty FlowSync-ohjelmassa. Mitä teen?

Jos FlowSync ei aloita M200:n synkronointia, kokeile näitä ohjeita:

Varmista, että olet yhdistänyt M200:n tietokoneeseesi oikein.

M200:n USB-liittimen neljän liitäntänastan on oltava lataus-/synkronointijohdon neljää liitäntänastaa vasten. Jos synkronoit M200:n suoraan tietokoneen USB-portin kautta, varmista, että M200:n USB-liittimen neljä liitäntänastaa ovat tietokoneen USB-portin neljää liitäntänastaa vasten.

Varmista, että USB-liitin on kuiva ja puhdas.

Jos tuote ei lataudu oikein tai se ei muodosta yhteyttä FlowSync-ohjelmaan, tuotteen USB-liitin ei ehkä ole riittävän kuiva ja puhdas.
Kun yhdistät M200:n tietokoneeseen, tarkista, että USB-liittimessä ei ole kosteutta, hiuksia, pölyä tai likaa. Poista mahdollinen lika tai kosteus pyyhkimällä kevyesti. Älä käytä puhdistamiseen teräviä työkaluja, jotta laite ei naarmuunnu. ÄLÄ käytä alkoholia, puhdistuskemikaaleja tai teräsvillan kaltaisia hankaavia materiaaleja.

Käynnistä FlowSync uudelleen.

Sulje FlowSync napsauttamalla tietokoneen tehtäväpalkissa/valikkorivillä olevaa kuvaketta hiiren oikealla/toissijaisella painikkeella. Valitse Sulje. Käynnistä sen jälkeen FlowSync uudelleen tietokoneen työpöydällä olevasta kuvakkeesta / Sovellukset-kansiosta.

Käynnistä tietokone uudelleen.

Pidä M200 liitettynä tietokoneeseen.

Ota Javascript ja evästeet käyttöön selaimessasi.

Javascriptin ja evästeiden pitää olla käytössä, jotta yhteys toimii. Usein ne ovat oletusarvoisesti käytössä. Katso lisäohjeita selaimen ohjeesta.

Tarkista, näkyykö Polar M200 tietokoneen HID (Human Interface Device) -laitteissa:

• Irrota Polar M200 tietokoneesta.
  • Windows: Siirry kohtaan (Käynnistä) > Ohjauspaneeli > (Järjestelmä) > Laitehallinta > HID-laitteet. Kiinnitä USB-johto Polar M200 -laitteeseen ja tietokoneeseen, tai liitä M200 suoraan tietokoneen USB-porttiin. Päivittyykö luettelo? M200:n pitäisi näkyä HID-yhteensopivana laitteena.

• Mac OS X: Napsauta Omenavalikko > Tietoja tästä Macista > Lisätietoja > Järjestelmäraportti > Laitteisto > USB. Kiinnitä USB-johto Polar M200 -laitteeseen ja tietokoneeseen, tai liitä M200 suoraan tietokoneen USB-porttiin. Päivittyykö luettelo? Polar M200:n pitäisi näkyä luettelossa.

• Jos M200 ei näy luettelossa ja/tai synkronointi ei käynnisty, [nollaa] laite.

Jos nämä ohjeet eivät auta, katso lisäohjeita kohdasta [Polar FlowSync -ohjelman vianetsintä] tai ota yhteys [paikalliseen asiakaspalveluun] ja kuvaa ongelma tarkasti.