Polar Flow -sovellus ja yhteensopivat laitteet

Jos käytät vanhempaa Polar-tuotetta (M400, M460 tai V650), sinun on rekisteröitävä se Polar Flow ‑verkkopalveluun tietokoneellasi ennen kuin se voidaan yhdistää Polar Flow ‑mobiilisovellukseen.

Polar-laitteet ja mobiilialustat

Polar-laitteet toimivat useimpien nykyaikaisten älypuhelinten kanssa. Vähimmäisvaatimukset ovat:

• iOS-mobiililaitteet, joissa on iOS 15 tai uudempi
  • Android-mobiililaitteet, joissa on Bluetooth 4.0 -tuki ja Android 7 tai uudempi (ota puhelimen valmistajalta selvää puhelimesi kaikista teknisistä tiedoista)
  • Huawei-mobiililaitteet, joihin on asennettu Huawei AppGallery ja Huawei Mobile Services

Eri Android- ja iOS-laitteet käsittelevät tuotteissamme ja palveluissamme käytettyä teknologiaa, kuten Bluetooth Low Energy (BLE) -tekniikkaa, sekä eri standardeja ja protokollia hyvin eri tavoin. Tästä syystä yhteensopivuudessa on eroja eri puhelinvalmistajien välillä eikä Polar valitettavasti voi taata, että kaikki toiminnot toimivat kaikilla laitteilla.

Kaikkien Polar-laitteiden ja iPhone 6- ja iPhone 6S ‑mallien välillä on yhteensopivuusongelmia. Laitteiden välinen Bluetooth-yhteys voi katketa laiteohjelmistopäivitysten aikana ja päivityksen loppuunsaattamiseen voidaan tarvita useita yrityksiä. Myöskään automaattinen synkronointi ja puhelimen ilmoitukset eivät välttämättä toimi hyvin kyseisissä puhelinmalleissa. Suosittelemme päivittämään Polar-laitteen tietokoneella FlowSyncin kautta näiden puhelinmallien sijaan.

iOS Android Huawei
A370 x x x
Grit X x x x
Grit X Pro x x x
Ignite x x x
Ignite 2 x x x
Ignite 3 x x x
M200 x x x
M400 x x x
M430 x x x
Pacer x x x
Pacer Pro x x x
Unite x x x
V650 x   rajoitettu* rajoitettu*
Vantage M x x x
Vantage M2 x x x
Vantage V x x x
Vantage V2 x x x
Vantage V3 x x x

*Polar V650:n mobiilisynkronointi on mahdollista vain Android-laitteilla, jotka pystyvät toimimaan vähän energiaa käyttävänä Bluetooth-oheislaitteena ja ilmoittamaan siten läsnäolostaan laitteelle, joka haluaa muodostaa yhteyden. Markkinoilla on tällä hetkellä useita laite- ja ohjelmistoratkaisuja ja valitettavasti emme voi taata, että synkronointi toimii kaikilla tekniset vaatimukset täyttävillä laitteilla.