Polar Beatin ominaisuudet

Ilmainen Polar Beat Polar Beat
+ Polar H6-/H7 -sykesensori*
Polar Beat ja Polar H6-/H7 -sykesensori
+ sovelluksen sisäiset ostokset**
Polar Smart Coaching   Harjoituksen vaikutus, Harjoitusalueet, Kalorit Harjoituksen vaikutus, Harjoitusalueet, Kalorit, EnergyPointer, ***Kuntotesti, ***Juoksuindeksi
Harjoitustavoite Matka, kesto Matka, kesto, kalorit Matka, kesto, kalorit, tavoitellut vaikutukset
Harjoituksen analysointi Harjoitteluhistoria,
nopeuskäyrä
Harjoituksen vaikutus, syke, nopeuskäyrä Harjoituksen vaikutus, syke- ja nopeuskäyrät, rasvan osuus prosentteina ja kalorien kokonaiskulutus

* Polar H6-/H7 -sykesensorin voi ostaa Polar Beat -sovelluksen kautta Polar-verkkokaupasta tai Polar-jälleenmyyjältä, jos maassasi on sellainen.

** Sovelluksen sisäisesti ostettavat ominaisuudet edellyttävät Polar H6-/H7 -sykesensoria. Ominaisuudet voi ostaa sovelluksesta.

Kuntotesti sisältyy Polar Beatiin versiosta 1.1 alkaen ja Juoksuindeksi iOS:n versiosta 1.2 alkaen.

Kuntotestin ja juoksuindeksin voi ostaa myös Android-versioon.