Harjoitustiedot eivät synkronoidu M200:sta Polar Flow -sovellukseen. Mitä teen?

Varmista, että olet sallinut puhelimen sovellusasetuksissa Polar Flow -sovelluksen käyttää sijaintiasi. Android 6:ssa ja uudemmissa laitteissa sijainti on sallittava Bluetooth-laitteiden etsimistä varten.

Jos käytössäsi on useita Polar Flow -sovelluksen kanssa yhteensopivia Polar-laitteita, varmista, että olet määrittänyt M200:n aktiiviseksi laitteeksi Androidin Flow-sovelluksessa. Näin Flow-sovellus osaa muodostaa yhteyden kelloosi. Siirry Flow-sovelluksessa kohtaan Laitteet, valitse M200 ja palaa sitten päävalikkoon.

M200 on yhdistettävä Flow-sovellukseen, jotta se voidaan synkronoida sovelluksen kanssa. Katso ohjeet M200:n yhdistämiseksi mobiililaitteeseen toisesta kysymyksestä.

Varmista M200:n ja Polar Flow -sovelluksen synkronoinnin onnistuminen pitämällä sekä sovellus että M200 ajan tasalla:

• Tarkista App Store- tai Google Play -kaupasta, että sinulla on sovelluksen uusin versio asennettuna.
  • Flow-sovellus tai FlowSync ilmoittaa, jos juoksukelloon on saatavana laiteohjelmiston päivitys.

Synkronoiminen:

1. Varmista, että Flow-sovellus on käynnissä mobiililaitteessasi vähintään taustalla.

2. Pidä M200:n VASEN-painiketta painettuna. M200:n onnistuneen synkronoinnin aikana ja jälkeen näytössä näkyvät tekstit Etsitään, Yhdistää, Synkronoi ja Suoritettu.

3. Näet synkronoidut aktiivisuus-, uni- ja harjoitustiedot Flow-sovelluksen Aktiivisuus- ja Harjoittelu-näkymissä.

Jos synkronoinnissa on ongelmia, kokeile seuraavia vaihtoehtoja yksi kerrallaan:

• Kytke mobiililaitteesi Bluetooth-yhteys pois päältä ja takaisin päälle ja yritä synkronointia uudelleen.

• Käynnistä mobiililaite uudelleen ja yritä synkronointia uudelleen.

• Poista Bluetooth-yhteys Android- tai iOS-laitteen asetuksista ja poista M200:n Bluetooth-yhteydet:
    1. Siirry M200:ssa kohtaan Asetukset > Yhdistä ja synkronoi > Poista yhteydet ja pidä OIKEA-painiketta painettuna.
    2. Poistetaan yhteys? tulee näyttöön. Vahvista painamalla OIKEA-painiketta.
    3. Yhteys poistettu tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.
    4. Kun Bluetooth-yhteys on poistettu, [laitteet on yhdistettävä] uudelleen.
  • Viimeisenä vaihtoehtona voit poistaa Flow-sovelluksen Android- tai iOS-mobiililaitteestasi, nollata M200:n ja määrittää M200 asetukset uudelleen. Katso tarkat ohjeet M200 asetusten määrittämiseen sähköisestä käyttöohjeesta.