M600:n huoltaminen

Muiden elektronisten laitteiden tapaan myös Polar M600 on pidettävä puhtaana ja sitä on käsiteltävä huolellisesti. Seuraavat ohjeet auttavat täyttämään takuun vaatimukset, pitämään laitteen huippukunnossa ja välttämään latausongelmia.

Älykellon pitäminen puhtaana

• Pidä M600 puhtaana irrottamalla ranneke laitteesta ja huuhtelemalla ne juoksevan veden alla jokaisen harjoituksen jälkeen. Kuivaa ne pehmeällä pyyhkeellä.
  • Älä lataa laitetta, kun sen latausportti on märkä tai hikinen. Anna sen kuivua ennen kuin liität siihen latausjohdon.
  • Pidä latausportti puhtaana. Poista varovasti kaikki latausnastoihin kertynyt pöly, lika ja hiukset. Käytä kuivaa puhdistusliinaa, joka sopii esimerkiksi silmälasien puhdistamiseen. Voit myös käyttää esimerkiksi hammasharjaa koloon kertyneen hankalasti poistettavan lian puhdistamiseen. ÄLÄ käytä alkoholia, puhdistuskemikaaleja tai teräsvillan kaltaisia hankaavia materiaaleja.
  • Pidä laitteen takana oleva optinen sensori naarmuttomana. Naarmut ja lika heikentävät ranteesta tehtävän sykkeenmittauksen toimintaa.
  • Pidä mikrofoni ja vallitsevaa valoa havaitseva sensori puhtaina, jotta äänikomennot ja näytön kirkkauden automaattinen säätö toimivat. Älä yritä puhdistaa rannekkeen reikiä työntämällä mitään niiden läpi. Irrota ranneke ja puhdista mikrofoni esimerkiksi imuroimalla se matalalla imuteholla. Puhdista valosensori esimerkiksi pyyhkimällä se kevyesti pehmeällä puhdistusliinalla. Kun olet irrottanut rannekkeen laitteesta, voit poistaa mahdollisen lian rannekkeen rei’istä.

Älykellon säilyttäminen

• Säilytä harjoituslaite viileässä ja kuivassa paikassa. Älä jätä sitä kosteaan ympäristöön äläkä säilytä sitä hengittämättömässä materiaalissa. Vältä M600:n kosketusta johtaviin materiaaleihin. Älä jätä laitetta pitkäksi aikaa suoraan auringonpaisteeseen.
  • Pidä laite osittain tai täysin ladattuna. Akun varaus heikkenee vähitellen säilytyksen aikana. Jos aiot säilyttää laitetta käyttämättömänä useiden kuukausien ajan, se on hyvä ladata muutaman kuukauden välein. Tämä pidentää akun käyttöikää.

Huolto

Suosittelemme, että tuotetta huolletaan sen kahden vuoden takuuaikana ainoastaan valtuutetuissa Polar-huoltopisteissä. Takuu ei kata valtuuttamattomasta huollosta johtuvia suoria tai välillisiä vahinkoja. Lisätietoja on kohdassa Rajoitettu kansainvälinen Polar-takuu.

Yhteystiedot ja kaikkien Polar-huoltopisteiden tiedot löydät osoitteesta www.polar.com/fi.