Polar M400:n synkronointi ei käynnisty FlowSync-ohjelmassa. Mitä teen?

Tarkista, että M400:n latausalue on puhdas

M400 charging area

Jos M400 ei lataudu oikein tai se ei muodosta yhteyttä FlowSync-ohjelmaan, tuotteen takapinnassa oleva latausalue ei ehkä ole riittävän puhdas. Poista mahdollinen lika pyyhkimällä kevyesti. Älä käytä puhdistamiseen teräviä työkaluja, jotta laite ei naarmuunnu.

ÄLÄ käytä alkoholia, puhdistuskemikaaleja tai teräsvillan kaltaisia hankaavia materiaaleja.

Aseta M400 ajannäyttötilaan.

Polar M400:n on oltava ajannäyttötilassa, kun synkronointi aloitetaan.

Tarkista, että USB-johto toimii.

• Varmista, että USB-liitin on tiukasti paikallaan.
  • Irrota USB-johto Polar M400:sta ja liitä se uudelleen.
  • Jos Polar M400 on liitetty tietokoneeseen USB-hubilla, kokeile liittää se suoraan tietokoneen USB-porttiin.
  • Kokeile toista USB-porttia (muita USB-portteja).
  • Yritä synkronoida käyttäen toista micro-USB-kaapelia, jos sinulla on sellainen.

Käynnistä FlowSync uudelleen.

Sulje FlowSync napsauttamalla hiiren oikealla/kakkospainikkeella kuvaketta, joka on tietokoneen tehtäväpalkin ilmoitusalueella, ja valitsemalla Sulje. Käynnistä FlowSync uudelleen tietokoneen työpöydällä olevasta kuvakkeesta / Sovellukset-kansiosta.

Käynnistä tietokone uudelleen.

Pidä USB-johto liitettynä Polar M400 -laitteeseen ja tietokoneeseen.

Käynnistä M400 uudelleen

Voit käynnistää laitteen uudelleen pitämällä YLÖS-, ALAS-, TAKAISIN- ja VALO-painikkeita painettuina samanaikaisesti viiden sekunnin ajan, kunnes Polar-animaatio tulee näyttöön. Nollauksen jälkeen M400 siirtyy automaattisesti ajannäyttötilaan.

Ota Javascript ja evästeet käyttöön selaimessasi.

Javascriptin ja evästeiden pitää olla käytössä, jotta yhteys toimii. Usein ne ovat oletusarvoisesti käytössä. Katso lisäohjeita selaimen ohjeesta.

Tarkista, näkyykö Polar M400 tietokoneen HID (Human Interface Device) -laitteissa.

Irrota USB-johto Polar M400:sta.

Windows

1. Siirry kohtaan (Käynnistä) > Ohjauspaneeli > (Järjestelmä) > Laitehallinta > HID-laitteet.
  2. Kiinnitä USB-johto Polar M400 -laitteeseen ja tietokoneeseen. Päivittyykö luettelo? Polar M400:n pitäisi näkyä HID-yhteensopivana laitteena / HID-yhteensopivana, myyjän määrittämänä laitteena.

1. Jos M400 ei näy luettelossa HID-yhteensopivana laitteena / HID-yhteensopivana, myyjän määrittämänä laitteena, voit etsiä laitteistoon tehtyjä muutoksia Laitehallinnan avulla. Valitse Toiminto ja valitse sitten Etsi laitteistoon tehdyt muutokset.

Mac OS X

1. Napsauta Omenavalikko > Tietoja tästä Macista > Lisätietoja > Järjestelmäraportti > Laitteisto > USB. Kiinnitä USB-johto Polar M400 -laitteeseen ja tietokoneeseen. Päivittyykö luettelo? Polar M400:n pitäisi näkyä luettelossa.
    mac_usb
  2. Jos Polar M400 ei näy luettelossa ja/tai synkronointi ei käynnisty, lähetä ongelman kuvaus paikalliseen asiakaspalveluun.

Jos Polar M400 näkyy luettelossa, mutta synkronointi ei käynnisty, lähetä FlowSync-lokitiedosto ja ongelman kuvaus osoitteeseen customercare@polar.com.

Jos Polar M400 ei näy luettelossa, joko Polar M400 tai USB-johto on viallinen. Toimita ne Polar-huoltopisteeseen.