Polar Clubin esittely

Polar Club on sykeperusteinen ratkaisu, joka tuo koukuttavia ohjattuja tunteja kuntokeskuksiin. Sykeharjoittelu ja Polar Clubin hauskat palkinnot saavat kuntokeskuksen jäsenet harjoittelemaan kovemmin, motivoitumaan ja palaamaan yhä uudestaan.

Tärkeimmät ominaisuudet:

• Helppokäyttöinen sovellus ohjattujen ryhmätuntien pitämiseen.
  • Kun tunnin intensiteetistä saa reaaliaikaista palautetta, ohjaajat voivat ohjata osallistujia sekä yksilöllisesti että ryhmänä.
  • Helppo tapa auttaa osallistujia ymmärtämään sykeperusteisen harjoittelun vaikutukset eri sykealueilla ja saavuttamaan harjoitustavoitteensa.
  • Motivoi osallistujia niin ryhmän yhteisillä kuin henkilökohtaisilla palkinnoilla, kuten sykealueella vietetystä ajasta ja kalorinkulutuksesta annettavilla palkinnoilla.
  • Mahdollistaa ohjattujen ryhmätuntien tehokkaan aikatauluttamisen ja kuormituksen ihanteellisen suunnittelun, mikä tehostaa työntekijöiden tuottavuutta.
  • Polar Club -sovellus on yhteensopiva useiden Polar-sykesensoreiden ja -kuntomittareiden kanssa. Näet luettelon yhteensopivista Polar-sykesensoreista ja -kuntomittareista tukisivulta.

Polar Club -sovellus

Polar Club -sovelluksen avulla tunnin vetäminen on todella helppoa. Reaaliaikaisen sykeperusteisen ohjauksen avulla ohjaaja näkee helposti, miten tunnin osallistujat suoriutuvat, ja pystyy ohjaamaan ryhmää oikeaan suuntaan. Tunnin päätteeksi ryhmä näkee yhteenvedon suoriutumisestaan.

Polar Club -sovelluksessa voit määrittää kuntokeskuksen asetukset, suunnitella tuntien aikataulut ja kutsua ohjaajia.

Aloita etsimällä ja lataamalla Polar Club -sovellus App Store -kaupasta. Avaa sovellus ja kirjaudu Polar Club -tiliisi käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

Polar Club -verkkopalvelu

Polar Club -verkkopalvelun aloitussivulla on hyödyllisiä linkkejä, joiden kautta löydät tietoa ja saat kaiken hyödyn Polar Club -palvelustasi. Kuntokeskuksen tilisivulla voit katsella ja muokata tilitietojasi. Kirjaudu sisään Polar Club -tiliisi osoitteessa polar.com/club.

Polar-ohjelmistoympäristö

Polar Clubin lisäksi Flow-ohjelmistoympäristö tarjoaa kokonaisratkaisun kuntoilua koskevien unelmien toteuttamiseen sinulle, ohjaajille ja kuntokeskuksen jäsenille.

• Polar Flow -verkkopalvelu: Polar Flow -verkkopalvelussa osoitteessa polar.com/flow kuntokeskuksen jäsenet näkevät kätevästi omat harjoitustietonsa ja voivat seurata edistymistään.
  • Polar-kuntomittarit: Valikoimassamme on kattava kuntomittarimallisto, joka auttaa kuntokeskuksen jäseniä saavuttamaan tavoitteensa – olipa kyse painon pudottamisesta tai kilpailutapahtumaan valmistautumisesta.
  • Polar Coach: Ilmaisen Polar Coach -palvelun avulla personal trainereiden on entistä helpompaa auttaa ja valmentaa asiakkaitaan menestymään. Polar Coach -palvelun ja Polar-kuntomittareiden avulla personal trainerit näkevät asiakkaidensa ympärivuorokautiset aktiivisuustiedot. Katso lisätietoja osoitteesta flow.polar.com/coach.

Polar Club -markkinointimateriaalipankki

Materiaalipankissa on kuvia, videoita ja POS-materiaaleja, kuten julisteita ja rullajulisteita. Materiaalipankki löytyy osoitteesta studio.polar.com.