Olen tehnyt muutoksia Polar Flow -verkkopalvelussa/-sovelluksessa, mutta ne eivät näy Polar-laitteessani.

Jos muutat asetuksia, luot tai päivität lajiprofiileja, luot treenitavoitteita tai lisäät suosikkeja Polar Flow -verkkopalveluun tai -sovellukseen, sinun on synkronoitava muutokset Polar-laitteeseesi.

Muutetut asetukset voi synkronoida Polar-laitteeseen kahdella tavalla:

Synkronointi FlowSync-ohjelman avulla

Jos muutat asetuksia Flow-verkkopalvelussa Polar-laitteesi ollessa liitettynä tietokoneeseen, voit siirtää muutokset Polar-laitteeseesi painamalla FlowSync-ohjelmassa SYNKRONOI. Jos Polar-laite ei ole kytkettynä tietokoneeseen, muutokset siirtyvät Polar-laitteeseen seuraavan synkronoinnin yhteydessä.

Jos tarvitset lisätietoa Polar-laitteen synkronoinnista Flow-verkkopalvelun kanssa FlowSync-ohjelmalla, lue alla mainitut aiheeseen liittyvät artikkelit.

Synkronointi Polar Flow -sovelluksen kanssa

Voit synkronoida muutokset Polar-laitteeseesi myös Polar Flow -mobiilisovelluksella. Kun olet tehnyt muutokset Flow-verkkopalvelussa, muutokset on synkronoitava Polar Flow -sovellukseen päivittämällä sovellus. Voit myös tehdä muutokset suoraan mobiilisovelluksessa. Synkronoi sitten Polar-laite ja mobiilisovellus, niin muutokset siirtyvät laitteeseen.

Jos tarvitset lisätietoa Polar-laitteen synkronoinnista Polar Flow -sovelluksen kanssa, lue alla mainitut aiheeseen liittyvät artikkelit.