Tietojeni synkronointi polarpersonaltrainer.com-palveluun ei onnistu. Mitä on tapahtunut?

Jos synkronoinnissa esiintyy ongelmia, varmista ensin, että käytössäsi on WebSync- tai WebLink-ohjelman uusin versio. Napsauta linkkejä, niin pääset lataamaan uusimmat versiot.

Näin voit tarkistaa, mikä versio sinulla on käytössäsi:

WebSync: napsauta hiiren oikealla painikkeella Windowsin tehtäväpalkissa tai Mac OS -tietokoneen valikkopalkissa olevaa kuvaketta ja valitse sitten Ohje > Tietoja WebSync-ohjelmasta.

WebLink: Version numero näkyy pääikkunan otsikossa.

Jos tietojen synkronointi polarpersonaltrainer.com-palveluun ei vieläkään onnistu, asenna WebSync uudelleen tietokoneeseesi. Uudelleenasennuksen pitäisi korjata yhteys polarpersonaltrainer.com-palveluun.

Miksi päivitys on tarpeen?

Joskus muutokset, joita teemme ”kulissien takana”, edellyttävät uusinta ohjelmistoversiota. Muuten synkronointi ei aina toimi oikein. Syy voi olla esimerkiksi tietoturvan parantaminen tai järjestelmätasolla tekemämme huoltotyöt.

WebSync- ja WebLink-ohjelmien vanhemmat versiot eivät enää synkronoi tietoja eikä niitä tueta 28.2.2019 jälkeen.

Jos ohjelmasi ei siis ole ajan tasalla, napsauta edellä olevia linkkejä ja päivitä se.