Reitin tuominen Polar Flow -verkkopalveluun ja sen käyttäminen harjoituslaitteessa

Voit tuoda kolmannen osapuolen palvelusta viedyn reitin Polar Flow -verkkopalveluun ja synkronoida sen Polar kelloon.

1. Vie reitti kolmannen osapuolen verkkopalvelusta. Valitse tiedostomuodoksi GPX tai TCX.
  2. Kirjaudu Polar Flow’hun.
  3. Siirry kohtaan Suosikit napsauttamalla Suosikit-kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  4. Napsauta Tuo reitti.
  5. Vedä ja pudota tiedosto, jonka haluat tuoda, tai etsi se selaamalla tietokoneeltasi.

HUOMAA: Voit tuoda vain GPX- ja TCX-tiedostoja, ja tiedostojen enimmäiskoko on 25 Mt.

6. Aloita lataus napsauttamalla Tuo.
  7. Jos tuotavassa tiedostossa on useita reittejä, valitse tuotava reitti.
  8. Nimeä reitti ja valitse halutessasi laji. Reitille ei välttämättä tarvitse vielä määrittää lajia. Voit valita sen aloittaessasi harjoituksen harjoituslaitteessasi.
  9. Napsauta Tuo. Reitti lisätään suosikkeihin.
  10. Synkronoi reitti harjoituslaitteeseesi Polar FlowSync -ohjelmalla. Katso ohjeet harjoituslaitteesi käyttöohjeesta.

HUOMAA: Jos reitti on pitkä, se tiivistetään 500 reittipisteeseen, kun se siirretään johonkin seuraavista laitteista: Grit X / Grit X Pro / Pacer Pro / V650 / Vantage / Vantage V2. Polar Vantage V3:n reiteissä voi olla jopa 1 500 reittipistettä.

11. Ohjeet reittiohjauksen sisältävän harjoituksen aloittamiseen harjoituslaitteessa ovat harjoituslaitteesi käyttöohjeessa.