Miten M600:n käyttöjärjestelmä päivitetään Android Wear 2.0 ‑versioon?

Uusi Android Wear 2.0 ‑käyttöjärjestelmä on nyt saatavilla kaikille Polar M600 ‑käyttäjille.

Android-puhelinten käyttäjät

Saat ilmoituksen M600-laitteeseen, kun järjestelmän päivitys on saatavilla.

Järjestelmän päivitys latautuu automaattisesti M600-laitteeseen, kun älykello on kytketty laturiin ja yhdistetty puhelimessa olevaan Android Wear -sovellukseen ja kun puhelin on yhteydessä internetiin.

Android Wear 2.0 -järjestelmäpäivityksen lataaminen kestää noin 30 minuuttia. M600:n latauksen edistymisen tarkistaminen:

1. Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä aloitusnäyttöä alaspäin.
  2. Etsi Asetukset-kohta pyyhkäisemällä näyttöä oikealta vasemmalle ja napauta sitä.
  3. Selaa alaspäin ja napauta Tietoja-kohtaa.
  4. Etsi System updates (Järjestelmän päivitykset) -kohta ja napauta sitä.

M600 downloading update

Kun järjestelmän ohjelmistopäivitys on ladattu M600-laitteeseen, saat ilmoituksen, että päivitys on valmis asennettavaksi.

M600 Android update  M600 update download icon

Ohjelmistopäivityksen asentaminen:

1. Pyyhkäise ilmoitusta oikealta vasemmalle.
  2. Napauta latauskuvaketta.
  3. Aloita asennus napauttamalla valintamerkkiä.

Älykello käynnistyy uudelleen ja Android-järjestelmä päivitetään.

Älykellon uudelleenkäynnistyminen kestää jonkin aikaa. Odota hetki.

Kun käyttöjärjestelmä on päivitetty, sinua kehotetaan kopioimaan puhelimesi Google-tili älykelloon. Polar M600 -laitteessa on oltava Google-tili, jotta pystyt käyttämään älykellon sovelluksia.

Google-tilin kopiointi älykelloon

1. Pyyhkäise M600-laitteen kehotetta ylöspäin. Etsi ja valitse Kopioi Google-tilit.
  2. Kopioi tili seuraamalla puhelimen näytössä esitettäviä ohjeita.

Kun olet kopioinut Google-tilisi älykelloon, Play Kauppa ‑sovellus on aktivoitava M600-laitteessa.

Play Kauppa -sovelluksen määrittäminen M600-laitteeseen Google-tilin avulla

1. Avaa sovellusvalikko painamalla laitteen sivussa olevaa virtapainiketta.
  2. Etsi Play Kauppa ja napauta sitä.
  3. Pyyhkäise näyttöä ylöspäin. Hyväksy Google Play -palveluiden käyttöehdot napsauttamalla valintamerkkikuvaketta.

Play Kauppa -sovellus on nyt määritetty M600-laitteeseen Google-tilin avulla. M600:n Polar-sovellus päivittyy automaattisesti uusimpaan versioonsa, kun älykello on kytketty laturiin ja yhteydessä internetiin.

iPhonen käyttäjät

Päivityksen lataaminen M600-laitteeseen

Saat ilmoituksen M600-laitteeseen, kun järjestelmän päivitys on saatavilla.

M600 system update notification  M600 connected to Android Wear app  M600 use wi-fi card  M600 open on phone card  M600 wifi password

Päivityksen lataaminen M600-laitteeseen:

1. Kytke älykello laturiin.
  2. Pidä puhelimesi päällä ja yhdistettynä internetiin.
  3. Varmista, että Android Wear -sovellus ilmoittaa M600:n olevan Yhdistetty. Pidä M600 yhdistettynä puhelimeen, kunnes päivitys on valmis.
  4. Pyyhkäise ilmoitusta oikealta vasemmalle kerran, jotta voit ladata päivityksen wifi-yhteyden avulla.

Suosittelemme järjestelmäpäivityksen lataamista wifi-yhteyden avulla. Bluetooth-yhteyttä käyttämällä se voi viedä useita tunteja. Huomaa, että Android Wear 1.5:n wifi-tuki iOS:lle on rajoitettu. Lataus wifi-yhteyden avulla on käytettävissä vain, jos valitset sen napauttamalla Käytä wifiä -ilmoitusta. Järjestelmäpäivityksen lataaminen wifi-yhteyden avulla ei onnistu Asetukset-valikosta.

5. Napauta valitsemaasi vaihtoehtoa.
    Jos käyttämäsi wifi-verkko vaatii salasanan, napauta kohtaa Avaa puhelimessa. Syötä wifi-verkon salasana puhelimeesi ja valitse Yhdistä. Jos iPhonen wifi-asetusten näyttö ei avaudu automaattisesti, pääset siihen iPhonen aloitusnäytöstä: Asetukset > Wifi > turvallisen wifi-verkon nimi.

Android Wear ‑käyttöjärjestelmän ohjelmistopäivityksen lataaminen voi viedä jonkin aikaa. M600:n latauksen edistymisen tarkistaminen:

1. Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä aloitusnäyttöä alaspäin.
  2. Etsi Asetukset-kohta pyyhkäisemällä näyttöä oikealta vasemmalle ja napauta sitä.
  3. Selaa alaspäin ja napauta Tietoja-kohtaa.
  4. Etsi System updates (Järjestelmän päivitykset) -kohta ja napauta sitä.

Päivityksen asentaminen

Kun järjestelmän ohjelmistopäivitys on ladattu M600-laitteeseen, saat ilmoituksen, että päivitys on valmis asennettavaksi.

Ohjelmistopäivityksen asentaminen:

1. Pyyhkäise ilmoitusta oikealta vasemmalle.
  2. Napauta Avaa-kohtaa.
  3. Aloita asennus napauttamalla valintamerkkiä.

Älykello käynnistyy uudelleen ja Android-järjestelmä päivitetään.

Älykellon uudelleenkäynnistyminen kestää jonkin aikaa. Odota hetki.

Laitteiden yhdistäminen on vahvistettava: Varmista, että M600:ssa näkyvä koodi vastaa puhelimessasi näytettävää koodia. Napauta puhelimessasi VAHVISTA-kohtaa ja sitten M600-laitteessa näkyvää valintamerkkiä.

Älykellon wifi-yhteys

Wifi-yhteyttä ei muodosteta automaattisesti iOS-järjestelmässä.

M600:n yhdistäminen wifi-verkkoon

1. Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä aloitusnäytössä näytön yläreunasta alaspäin.
  2. Napauta asetuskuvaketta.
  3. Valitse Yhteydet.
  4. Valitse Wifi.
  5. Valitse +Lisää verkko.
  6. Odota, että älykello löytää käytettävissä olevat wifi-verkot. Napauta sitten verkkoa, johon haluat muodostaa yhteyden.
  7. Jos valitsemasi verkko edellyttää salasanaa, napauta kohtaa Syötä puhelimella. Syötä wifi-verkon salasana puhelimeesi ja valitse Yhdistä.

Play Kauppa -sovelluksen määrittäminen Google-tilin avulla

Kun olet kopioinut Google-tilisi M600-laitteeseen, Play Kauppa ‑sovellus on aktivoitava.

Play Kauppa -sovelluksen määrittäminen M600-laitteeseen Google-tilin avulla

1. Avaa sovellusvalikko painamalla laitteen sivussa olevaa painiketta.
  2. Etsi Play Kauppa ja napauta sitä.
  3. Pyyhkäise näyttöä ylöspäin ja hyväksy Google Play -palveluiden käyttöehdot napauttamalla valintamerkkikuvaketta.

Play Kauppa -sovellus on nyt määritetty M600-laitteeseen Google-tilin avulla. M600:n Polar-sovellus päivittyy automaattisesti uusimpaan versioonsa, kun älykello on kytketty laturiin ja yhteydessä internetiin.

Chat
Chat