Miten M600:n ohjelmisto päivitetään?

Polar- ja Wear OS ‑ohjelmistot on pidettävä ajan tasalla M600:ssa ja laitteeseen yhdistetyssä puhelimessa, jotta älykello toimii oikein. Päivitä M600-laitteeseen liittyvät ohjelmistot seuraavien ohjeiden avulla.

Tarkista, miten M600-ohjelmistoversiot tarkistetaan.

Älykellon Wear OS -käyttöjärjestelmän päivittäminen

Polar M600:ssa on Wear OS ‑käyttöjärjestelmä. M600-laitteeseen lähetetään ilmoitus automaattisesti, kun Wear OS ‑järjestelmän ohjelmistopäivitys on saatavilla. Päivitys ladataan M600-laitteeseen, kun älykello on kytketty laturiin ja yhteydessä wifi-verkkoon tai puhelimeesi, joka on yhteydessä Internetiin.

Voit tarkistaa älykelloon saatavilla olevat Wear OS ‑järjestelmän ohjelmistopäivitykset myös manuaalisesti.

Päivitysten tarkistaminen manuaalisesti:

1. Avaa sovellusvalikko painamalla laitteen sivussa olevaa virtapainiketta.
  2. Etsi Asetukset-kohta ja napauta sitä.
  3. Etsi Järjestelmä-kohta ja napauta sitä.
  4. Valitse Tietoja.
  5. Selaa luetteloa alaspäin kohtaan Järjestelmäpäivitykset ja napauta sitä.

M600 ilmoittaa, että ”Järjestelmä on ajan tasalla” tai ”Järjestelmään on saatavana päivitys”. Jos päivitys on saatavilla, sen lataus alkaa, kun älykello kytketään laturiin ja se on yhteydessä wifi-verkkoon tai puhelimeesi, joka on yhteydessä Internetiin.

Wear OS ‑käyttöjärjestelmän ohjelmistopäivityksen lataaminen voi viedä hetken. Voit seurata latauksen etenemistä M600-laitteesta samasta paikasta, josta tarkistetaan saatavilla olevat päivitykset: kohdasta Järjestelmäpäivitykset. Katso edellä olevat ohjeet.

Ohjelmistopäivityksen asentaminen:

Kun järjestelmän ohjelmistopäivitys on ladattu M600-laitteeseen, saat ilmoituksen, jonka jälkeen päivitys on valmis asennettavaksi.

1. Napauta ilmoitusta.
  2. Aloita asennus napauttamalla valintamerkkiä.

Älykello käynnistyy uudelleen ja Wear OS -järjestelmä päivittyy.

Älykellon sovellusten päivittäminen (Polar-sovellus mukaan lukien)

Pidä Polar M600 -älykellosi sovellukset ajan tasalla, jotta niiden uusimmat ominaisuudet ja parannukset ovat aina käytettävissäsi. Päivitä älykellon sovellukset näiden ohjeiden mukaan.

Kaikki M600:ssa olevat sovellukset päivitetään älykellon Play Kauppa -sovelluksen kautta. Play Kauppa -sovelluksen käyttäminen edellyttää, että M600:ssa on Google-tili. Lue tämä usein kysytty kysymys, jos tarvitset apua Google-tilisi kopioimisessa M600-laitteeseen.

Android-puhelinten käyttäjät

Play Kauppa ‑sovelluksen käyttö älykellolla edellyttää, että M600 on yhteydessä wifi-verkkoon. Vaihtoehtoisesti M600 voidaan yhdistää Bluetooth-yhteyden avulla puhelimeen, joka on yhteydessä internetiin.

iPhonen käyttäjät

Play Kauppa ‑sovelluksen käyttö edellyttää, että M600 on yhteydessä wifi-verkkoon.

Automaattiset päivitykset

Voit määrittää Play Kauppa -sovelluksen päivittämään älykellosi sovellukset automaattisesti, jolloin sinulta ei jää niiden päivityksiä saamatta. Jos älykellosi Play Kauppa -sovelluksen Automaattiset sovelluspäivitykset -toiminto on päällä, älykellosi päivittää sovellukset uusimpiin versioihinsa automaattisesti, kun M600 liitetään laturiin ja se on yhteydessä Internetiin.

Play Kauppa -sovelluksen automaattisten päivitysten ottaminen käyttöön ja pois käytöstä

1. Avaa sovellusvalikko painamalla laitteen sivussa olevaa virtapainiketta, etsi ja napauta kohtaa Play Kauppa.
  2. Avaa Play Kauppa ‑sovelluksen valikko pyyhkäisemällä näytön yläreunasta alaspäin.
  3. Napauta oikealla olevaa asetuskuvaketta.
  4. Napauta Automaattiset sovelluspäivitykset -kohtaa ja ota automaattiset päivitykset käyttöön (valitsin on vihreä) tai pois käytöstä (valitsin on harmaa).

Manuaalinen päivittäminen

Jos M600:ssa olevan Play Kauppa -sovelluksen automaattiset päivitykset eivät ole käytössä, M600-laitteeseen tulee ilmoitus, kun johonkin älykellossa olevaan sovellukseen on saatavilla uusi päivitys.

Huomaa, että Polar-sovelluksen nimi Play Kaupassa on Polar Flow - Activity & Sports.

M600:ssa olevien sovellusten päivittäminen manuaalisesti

TAI

Avaa sovellusvalikko painamalla laitteen sivussa olevaa virtapainiketta, etsi PlayKauppa ja napauta sitä.

1. Avaa Play Kauppa -sovellus napauttamalla saatavilla olevasta päivityksestä kertovaa ilmoitusta.
  2. Avaa Play Kauppa ‑sovelluksen valikko pyyhkäisemällä näytön yläreunasta alaspäin.
  3. Napauta vasemmalla olevaa Omat sovellukset ‑kuvaketta.
  4. Jos älykellossa oleviin sovelluksiin on Päivityksiä saatavilla, ne näkyvät luettelossa ylimpänä.
  5. Päivitä kaikki sovellukset napauttamalla Päivitä kaikki. Jos haluat päivittää yksittäisen sovelluksen, etsi haluamasi sovelluksen nimi ja napauta sitä ja napauta Päivitä.

Saat ilmoituksen, kun päivitykset on asennettu onnistuneesti M600-laitteeseesi.

Puhelimen Polar Flow- ja Wear OS ‑sovellusten päivittäminen

Jos et ole ottanut automaattista sovellusten päivitystä käyttöön Android- tai iOS-laitteessasi, voit tarkistaa, onko Polar Flow ‑sovellukseen tai Wear OS ‑sovellukseen saatavilla uusia versioita:

Sovelluspäivitysten tarkistus Android-puhelimissa:

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus.
  2. Etsi hakusanoilla ”Polar Flow” tai ”Wear OS”.
  3. Avaa sovelluksen Play Kauppa ‑sivu.
  4. Jos Päivitä-painike on näkyvissä, päivitä sovellus.

Android-puhelinten käyttäjien kannattaa pitää myös Google Play ‑palvelusovellus ja Google-hakusovellus ajan tasalla.

Sovelluspäivitysten tarkistus iPhone-puhelimissa:

1. Avaa App Store ‑sovellus.
  2. Napauta Päivitykset-kohtaa oikeassa alakulmassa.
  3. Jos Polar Flow ‑sovelluksen tai Wear OS ‑sovelluksen päivitys on saatavilla, sovelluksen kuvake näkyy Saatavilla olevat päivitykset ‑kohdan yläosassa.
  4. Napauta kuvakkeen vieressä olevaa Päivitä-painiketta. Sovelluksen uusin versio ladataan puhelimeesi.

Polar-tuotteiden uusien versioiden julkaisuista saa tietoa seuraamalla (englanninkielistä) Polarin päivityssivua.