Miten tiedot siirretään polarpersonaltrainer.com-palvelusta Polar Flow -verkkopalveluun?

Voit siirtää seuraavien Polar-tuotteiden treenitulokset ja kuntotestien tulokset: CS500, CS600X, FT7, FT40, FT60, FT80, RS300X, RS800CX, RC3 GPS, RCX3 ja RCX5. Voit siirtää yhden treenituloksen tai kaikki tulokset kerralla. Voit myös siirtää kuntotestin tuloksia.

Voit kirjautua Polar Flow -palveluun polarpersonaltrainer.com-käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Treenitulokset ja kuntotestien tulokset siirretään polarpersonaltrainer.com-tililtäsi vastaavalle Polar Flow -tilille (tilille, jolla on sama käyttäjätunnus ja salasana). Huomaa, että et voi valita tiliä, jolle tulokset siirretään.

Jos muokkaat kuntotestin tulosta polarpersonaltrainer.com-palvelussa tuloksen siirtämisen jälkeen, voit siirtää muutokset Polar Flow -palveluun siirtämällä tuloksen uudelleen polarpersonaltrainer.com-palvelusta. Huomaa, että treenitulokset voidaan siirtää vain kerran: siirtoa voidaan yrittää uudelleen vain, jos harjoituksen siirto ei ole aiemmin onnistunut.

Huomaa, että polarpersonaltrainer.com- ja Polar Flow -palvelun ominaisuuksissa on eroja. Polar Flow’ssa on ominaisuuksia, joita polarpersonaltrainer.com-palvelussa ei ole, ja päinvastoin. Lisäksi ominaisuuksissa on eroja: esimerkiksi sykealueiden määrä ja rajat voivat olla erilaiset polarpersonaltrainer.com- ja Flow-palveluissa.

Paranneltu harjoitusten siirtotyökalu ei näytä, mitkä treenitulokset on jo siirretty Flow-palveluun edellisellä tietojen siirtotyökalulla. Jos kuitenkin yrität siirtää Flow-palveluun treenitulosta, joka on jo siirretty sinne, työkalu tunnistaa sen, kun harjoituksen siirto aloitetaan. Näin ollen yksi harjoitus polarpersonaltrainer.com-palvelussa näkyy vain kerran Polar Flow -palvelussa. Harjoitusten määrä ei siis kaksinkertaistu siirtoprosessin aikana.

Treenitulosten siirtäminen

Mene Harjoittelu > Siirrä harjoitukset sivulle.

Jos sinulla on kohdentamattomia lajeja, suosittelemme kohdentamaan polarpersonaltrainer.com-palvelun lajit Polar Flow -palvelun vastaaviin lajiprofiileihin. Jos kohdennusta ei tehdä, harjoitukset siirretään Flow-palveluun muulla lajiprofiililla.

Lajien kohdentaminen:

1. Napsauta Lajikohdennukset Polarpersonaltrainer.comista Flow.polar.comiin -linkkiä.
  2. Vasemmalla puolella näet polarpersonaltrainer.com-palvelun lajit. Voit valita Polar Flow -palvelun vastaavat lajiprofiilit oikean puolen pudotusvalikosta.
  3. Muista tallentaa kohdennukset, kun lajien kohdennus on valmis.

Kun palaat näkymään Siirrä harjoitukset Polar Flow -palveluun, näet kaikki polarpersonaltrainer.com-palvelussa olevat harjoituksesi. Voit rajoittaa kerralla näytettävien harjoitusten määrää valitsemalla aikavälin.

1. Valitse harjoitukset, jotka haluat siirtää Polar Flow -palveluun. Voit valita kaikki harjoitukset napsauttamalla harjoitusten alapuolella olevaa Valitse kaikki -painiketta.
  2. Napsauta Siirrä Flow-palveluun -painiketta. Voit jatkaa polarpersonaltrainer.com-palvelun käyttöä: harjoitusten siirto tapahtuu taustalla.
  3. Näet yksittäisten harjoitusten siirron tilan Siirron tila -sarakkeessa. Näet myös kokonaissiirtotilastot tulosten yläpuolella olevassa palkissa.​

Kuntotestin tulosten (esim. OwnIndex eli VO2max) siirtäminen

1. Siirry polarpersonaltrainer.com-palvelussa kohtaan Harjoittelu > Päiväkirja.
  2. Avaa Kuntotiedot.

Siirron onnistuminen edellyttää, että Kuntotiedot sisältävät OwnIndex-arvon.

Kuntotiedot, jotka on jo siirretty, on merkitty kuntotietonäkymän alareunassa olevalla vihreällä tarkistusmerkillä.

3. Napsauta Siirrä Flow-palveluun -painiketta.

4. Vahvista siirto napsauttamalla Kyllä.

5. Siirto onnistui. Napsauta OK.

Jos näyttöön tulee Tämä kuntotesti on jo Polar Flow -palvelussa, olet jo siirtänyt sen Polar Flow’hun.

Jos näyttöön tulee Kuntotestin siirrossa Flow-palveluun tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen, Internet-yhteydessä tai tiedonsiirtotoiminnossa voi olla ongelmia. Varmista, että pääset polar.com/flow-verkkopalveluun tai yritä myöhemmin uudelleen.

Jos Fyysiset asetukset puuttuvat Flow-verkkopalvelusta. Tarkista asetukset Flow’sta. tulee näyttöön, kirjaudu Flow-verkkopalveluun, napsauta nimeäsi/profiilikuvaasi ja valitse Asetukset. Täytä fyysiset asetuksesi.

Polarpersonaltrainer.com- ja Polar Flow -palveluissa on joitakin teknisiä eroja. Tästä syystä kaikki polarpersonaltrainer.com-palvelussa olevat tietosi eivät ehkä ole Polar Flow -yhteensopivia. Jos kuntotiedoissasi on tällaisia tietoja, polarpersonaltrainer.com ilmoittaa, että niitä ei voida siirtää Polar Flow -palveluun.

Tiedonsiirron rajoitukset

Polar Flow -verkkopalvelun ja polarpersonaltrainer.com-palvelun välisistä eroista johtuen kaikkia tietoja ei näytetä Polar Flow -verkkopalvelussa. Katso rajoitukset seuraavasta.

Treenitulokset

Seuraavia treenituloksissa olevia tietoja ei voi siirtää: •

• Treenin nimi
  • Maksiminousukulma
  • Polar FT40:n ja FT7:n kunto-/rasva-alueet
  • Ilmanpainemittari
  • Kierrosten lämpötila-arvot
  • Voimaharjoittelun liikkeet
  • Kierrosten kommentointi

Sykealueiden rajat

Sykealueiden määrä voi olla polarpersonaltrainer.com-palvelussa eri kuin Polar Flow -palvelussa. Myös polarpersonaltrainer.com-palvelun sykealueiden rajat voivat erota Polar Flow -palvelussa näkyvistä rajoista. Jos rajoja on muokattava, jotta ne toimivat Polar Flow-verkkopalvelussa, muokkaus tapahtuu automaattisesti siirron aikana.

Syketietojen suodatus

Jos sykesensorisi ja treenilaitteesi välinen yhteys katkeaa hetkeksi treenin aikana eli sykkeesi on jonkin aikaa nolla, polarpersonaltrainer.com suodattaa nollalukemat pois. Tämä tarkoittaa, että hetkelliset nollalukemat eivät vaikuta harjoitustietoihin, eivätkä ne näy sykekäyrässä. Polar Flow -verkkopalvelussa ei vielä ole tätä suodatustoimintoa, joten nollalukemat näytetään ja sykekäyrä näyttää erilaiselta Polar Flow- ja polarpersonaltrainer.com-palvelussa.

Keski- ja maksimiarvot

Eri tiedoista, kuten syke-, nopeus- ja korkeustiedoista näytetään keski- ja maksimiarvot. Polarpersonaltrainer.com- ja Polar Flow -palvelun välillä voi olla eroja, jos käyttäjät ovat esimerkiksi voineet muokata arvoja polarpersonaltrainer.com-palvelussa, jota ominaisuutta Polar Flow ei tue. Jos arvoja on muokattava, jotta ne toimivat Polar Flow-verkkopalvelussa, muokkaus tapahtuu automaattisesti siirron aikana.

Edistymisraportit

Edistymisraportit ovat erilaisia polarpersonaltrainer.com- ja Polar Flow-palveluissa. Siirrettyjä tietoja ei huomioida Polar Flow -palvelun edistymisraporteissa.