Miten Polar V650 synkronoidaan Polar Flow -sovelluksen kanssa?

Varmista, että olet sallinut puhelimen sovellusasetuksissa Polar Flow -sovelluksen käyttää sijaintiasi. Android 6:ssa ja uudemmissa laitteissa sijainti on sallittava Bluetooth-laitteiden etsimistä varten.

Jos käytössäsi on useita Polar Flow -sovelluksen kanssa yhteensopivia Polar-laitteita, varmista, että olet määrittänyt V650:n aktiiviseksi laitteeksi Androidin Flow-sovelluksessa. Näin Flow-sovellus osaa muodostaa yhteyden kelloosi. Siirry Flow-sovelluksessa kohtaan Laitteet, valitse V650 ja palaa sitten päävalikkoon.

Varmista ennen synkronointia, että

• sinulla on Polar-tili ja Flow-sovellus ladattuna ja asennettuna mobiililaitteeseesi
  • olet rekisteröinyt V650:n Flow-verkkopalveluun ja synkronoinut tiedot FlowSync-ohjelman avulla vähintään kerran
  • mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä ja laite ei ole lentotilassa

Tietojen synkronoiminen iOS-mobiililaitteella:

1. Kirjaudu Flow-sovellukseen mobiililaitteellasi.
  2. Näytä sivuvalikko painamalla V650:n sivupainiketta ja aloita synkronointi valitsemalla valikosta SYNRONOI MOBIILILAITE.
  3. Kun synkronoit ensimmäisen kerran, sinulta kysytään, yhdistätkö iOS-mobiililaitteeseen vai Android-mobiililaitteeseen. Valitse iOS mobiililaite.
  4. Näyttöön tulee MUODOSTETAAN YHTEYTTÄ ja sen jälkeen SYNKRONOIDAAN. Edistymispalkki osoittaa synkronoinnin tilan. Huomaa, että synkronointi voi kestää jonkin aikaa, jos V650-laitteessasi on paljon harjoitustietoja. Synkronointi suoritettu tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Tietojen synkronoiminen Android-mobiililaitteella:

1. Kirjaudu Flow-sovellukseen mobiililaitteellasi.
  2. Jos käytät Flow-sovelluksen Android-version kanssa muita Polar-harjoituslaitteita, varmista, että V650 on valittu aktiiviseksi laitteeksi Flow-sovelluksessa. Näin Flow-sovellus osaa muodostaa yhteyden V650-laitteeseen. Siirry Flow-sovelluksessa kohtaan Asetukset > TUOTTEET ja aktivoi V650 napauttamalla sen nimeä.
  3. Näytä sivuvalikko painamalla V650:n sivupainiketta ja aloita synkronointi valitsemalla valikosta SYNRONOI MOBIILILAITE.
  4. Kun synkronoit ensimmäisen kerran, sinulta kysytään, yhdistätkö  iOS-mobiililaitteeseen vai Android-mobiililaitteeseen. Valitse Android mobiililaite.
  5. Jos mobiililaitteesi kehottaa hyväksymään yhdistämisen, hyväksy se.
  6. Yhdistä laitteet kirjoittamalla XXXXXX mobiililaitteeseesi tulee V650:n näyttöön. Yhdistä V650 ja mobiililaitteesi syöttämällä V650:ssä näkyvä PIN-koodi mobiililaitteeseesi. Yhdistäminen käynnistyy. Yhdistetty tulee näyttöön, kun yhdistäminen on suoritettu loppuun.
  7. Näyttöön tulee MUODOSTETAAN YHTEYTTÄ ja sen jälkeen SYNKRONOIDAAN. Edistymispalkki osoittaa synkronoinnin tilan. Huomaa, että synkronointi voi kestää jonkin aikaa, jos V650-laitteessasi on paljon harjoitustietoja. Synkronointi suoritettu tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Kun synkronoit V650:n ja Flow-sovelluksen, myös harjoitustietosi synkronoituvat automaattisesti Internet-yhteyden välityksellä Flow-verkkopalveluun.

Tarvittaessa voit vaihtaa iOS mobiililaite / Android mobiililaite -asetusta myöhemmin kohdassa Yleiset asetukset > Tietoja V650:stä. Selaa sivun alaosaan ja muuta asetus.

Jos synkronointi Polar V650:n ja Polar Flow -sovelluksen välillä ei onnistu, yritä ratkaista ongelma seuraavien vaiheiden avulla.

• Kytke mobiililaitteesi Bluetooth-yhteys pois päältä ja takaisin päälle.
  • Käynnistä mobiililaitteesi uudelleen.​
  • Varmista, että käytössäsi on Flow-sovelluksen uusin versio ja että Polar V650:ssä on uusin laiteohjelmisto.